Beşiktaş'ta yeni tüzük kabul edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş'ta yeni tüzük kabul edildi

11.05.2024 21:36

Beşiktaş Kulübü'nün yeni tüzüğü, genel kurula sunulması ve oylanması sonucunda oy çokluğuyla kabul edildi. Olağanüstü genel kurulda asil ve yedek üyeliklerde en az iki kadın üye zorunluluğu, sporculara ve şehit/gazi ailelerine özel düzenlemeler, referans olma yılının 3 yıla düşürülmesi gibi maddeler de yeni tüzükle kabul edildi.

- Beşiktaş'ta yeni tüzük kabul edildi

İSTANBUL - Beşiktaş'ta kulübün yeni tüzüğü, genel kurula sunulması ve oylanması sonucunda oy çokluğuyla kabul edildi.

Beşiktaş'ta kulübün yeni tüzüğün genel kurula sunulması ve oylanmasıyla ilgili Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Yönetim Kurulu Üyeleri, Divan Kurulu Üyeleri, Denetim Kurulu Üyeleri, kongre üyeleri ve basın mensupları katıldı. Siyah-beyazlıların yeni tüzüğü, toplantıya katılım sağlayan bin 115 kongre üyelesinin oylaması sonrası oy çokluğuyla kabul edildi.

Tüpraş Stadyumu'nda düzenlenen olağanüstü genel kurulda asil ve yedek üyeliklerde en az iki kadın üye zorunluluğu, Beşiktaş'ta forma giyen sporculara, şehit ve gazi ailelerine özel düzenlemeler, üye sayısının artırılabilmesi için referans olma yılının 3 yıla düşürülmesi, referans gösterme sınırının 35'e yükseltilmesi maddeleri de yeni tüzükle kabul edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta yeni tüzük kabul edildi - Son Dakika


Advertisement