Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, İkinci Yarılarda Yaşadığı Sıkıntıya Teşhisi Koydu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, İkinci Yarılarda Yaşadığı Sıkıntıya Teşhisi Koydu

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, İkinci Yarılarda Yaşadığı Sıkıntıya Teşhisi Koydu

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, ikinci yarılarda yaşadığı sıkıntıya teşhisi koydu.

04.12.2014 09:20

Teknik Direktör Slaven Bilic ve yardımcıları, haftalar süren çalışmaların ardından, Beşiktaş’ın son iki yıldır yaşadığı maçların ikinci yarılarında geriye yaslanma problemine teşhisi koydu. Hırvat hoca, rakip takımların son bölümlerde oyunda üstünlük kurmasını orta saha ve hücumdaki futbolcuların yorgunluğuna bağlarken, savunmayı suçsuz buldu.

Öne geçilen maçlarda kanatların ve forvet hattının rakibe yeterli baskı uygulamaması nedeniyle dörtlü savunmanın önündeki Veli-Atiba ikilisine aşırı yük bindiğini tespit eden Bilic iki yıldır yaşanan bu sıkıntıyı transferle çözmek istiyor. Yoğun maç trafiği nedeniyle Veli ve Atiba’yı dinlendiremeyen siyah-beyazlı teknik adam, Oğuzhan’dan da defansif özellikleri zayıf olduğu için istediği verimi alamıyor.

Gündem yabancı

Slaven Bilic’in, Jermaine Jones tipinde savaşçı bir orta saha oyuncusuyla takımın takviye edilmesini istediği öğrenildi. Şampiyonluk için işi çok sıkı tutan siyah-beyazlı yönetimin de, Bilic’in bu istediğine sıcak bakmaya başladığı aktarıldı. Sağ bek transferi konusunda hemfikir olan siyah-beyazlıların ön libero ve stoper oynayabilecek bir yabancı aradıkları da vurgulandı

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, İkinci Yarılarda Yaşadığı Sıkıntıya Teşhisi Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement