Beşiktaş Yönetimi Yabancı Oyuncu Kontejanını Bu Hafta Düşürecek. - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Yönetimi Yabancı Oyuncu Kontejanını Bu Hafta Düşürecek.

Beşiktaş Yönetimi Yabancı Oyuncu Kontejanını Bu Hafta Düşürecek.

Beşiktaş Yönetimi Yabancı Oyuncu Kontejanını Bu Hafta Düşürecek…

26.12.2010 18:11  Güncelleme: 18:12

Beşiktaş sezonun ikinci yarısı öncesi Manuel Fernandes, Simao Sabrosa ve Hugo Almeida'yı kadrosuna katarak devre arası transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı.

Sezon başında kadrosunda Ernst, Hilbert, Bobo, Fink, Quaresma, Guti, Tabata, Holosko, Zapatocny ve Ferrari ile 10 yabancı futbolcu bulunan Siyah Beyazlı takımda, bu sayı ikinci yarı öncesi Sivok'un da sözleşmesinin yeniden geçerli hale gelmesi ile 14'e çıkacak.

Kadrosunda sadece 10 yabancı futbolcu bulundurma hakkı bulunan Beşiktaş, bu şartlar altında 4 yabancı futbolcusu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Son 10 gündür yapılan görüşmeler sonrasında Tabata, Fink ve Zapotocny'nin Bucaspor'a gideceği öğrenilmişti. Bucaspor'un Beşiktaş yönetimi ile yaptığı temaslarda bu üç futbolcuyu hatta bir tane daha olması halinde 4 futbolcuyu da kadrolarına dahil etmek istediklerini belirtmişlerdi.

Ancak bu futbolcuların kendilerine gelen diğer teklifleri de değerlendirmek üzere Siyah Beyazlı yönetimden istekte bulundukları öğrenildi.

Eskişehirspor, İstanbul Büyük Şehir Belediyespor, Konyaspor ve Sivasspor'un da bu oyuncular ile ciddi olarak ilgilendikleri kaydedildi.

Beşiktaş futbol komitesi konu ile ilgili yaptığı açıklamada 29 veya 30 Aralık'a kadar bu futbolcular ile yolların ayrılacağı ifade edilirken, yapılan görüşmeler de son aşamaya gelindiği kaydedildi.

Beşiktaş'ta takımdan gönderilecek dördüncü futbolcu ise Holosko olacak. Sakatlığı sebebi ile yaklaşık 2 ay daha sahalardan uzak kalacak Holosko'nun ilk olarak sözleşmesinin dondurulmasına çalışılacak. Eğer Slovak oyuncu bu teklifi kabul etmezse ocak ayı sonuna doğru, yani devre arası transfer döneminin bitimine doğru Holosko'nun kiralık olarak takımdan gönderilmesi yoluna gidilecek. ÖVÜNÇ ÖZDEM - İSTANBUL/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Yönetimi Yabancı Oyuncu Kontejanını Bu Hafta Düşürecek. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement