Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Gençlerbirliği ile yaptığı maçın öncesinde sakatlanan Veli Kavlak, sağ omzundan operasyon geçirdi.
OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Gençlerbirliği ile oynanan maçın ilk 11'inde yer alan ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle sahaya çıkamayan Veli Kavlak'ın Almanya'da sağ omzundan başarılı bir atroskopi geçirdiği bildirildi.
ÇALIŞMALARA İSTANBUL'DA BAŞLAYACAK
Futbol takımı doktoru Ertuğrul Karanlık, Veli Kavlak'ın rehabilitasyon çalışmalarına İstanbul'a döndüğünde başlayacağını kaydetti.
VELİ, TWITTER'DAN SESLENDİ
Bu arada Veli Kavlak da Twitter hesabından, "Her şey iyi geçti çok şükür. İnşallah en kısa zamanda sahalara dönerim" şeklinde mesaj attı ve takipçileriyle fotoğraf paylaştı.
Son Dakika › Spor › Beşiktaşlı Veli Kavlak, Ameliyat Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.