Bilic, 5 Futbolcunun Gönderilmesini İstedi - Son Dakika
Spor

Bilic, 5 Futbolcunun Gönderilmesini İstedi

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic, kadroda düşünmediği Toraman, Gökhan Süzen, Sezer, Günay Güvenç ve Mehmet Akgün'ün gönderilmesini istedi.

31.12.2013 07:32

Süper Lig'de ilk yarıyı 4.sırada tamamlayan Beşiktaş'ta gözler ara transfere çevrildi.

YÖNETİME RAPOR SUNDU

İLK yarıda aradığını bulamayan Beşiktaş'ta, teknik direktör Slaven Bilic, ligin ikinci yarısı için önemli revizyona hazırlanıyor. 7 Ocak'ta İstanbul'a geleceğini belirten Hırvat hoca, yöneticilerle yaptığı görüşmede sistemine uymayan oyuncular hakkında rapor sundu.

5 İSİM YOLCU

Bilic, kaptan İbrahim Toraman'ın yanı sıra, Sezer Öztürk, Gökhan Süzen, Mehmet Akgün ve yedek kaleci Günay Güvenç'in kiralık ya da satılık olarak gönderilecekler listesine konulmasını istedi.

Bilic, 5 Futbolcunun Gönderilmesini İstedi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bilic, 5 Futbolcunun Gönderilmesini İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 42: toramana yazıkk etttinizzz bee adamın tecrübesiii yeterrdii aslında insallah besiktasım yukselise gecer ikinci yarıdaaaa saygılarrr 8 5 Yanıtla
  • CENGİZ: BIRAK ALLAHINI SEVERSEN BİLİÇ'MİDİR NEDİR ULAN HANGİSİ İYİ Kİ VELİ'Mİ NECİP'Mİ İSMAİL KÖYBAŞI'MI MUSTAFA PEKLEMEK'Mİ ESCUDE'Mİ ERSAN GÜLÜM'MÜ NEYMİŞ EFENDİM 5 KİŞİ GÖNDERMEK İSTİYORMUŞ PEKİ BU ADAMALAR BEŞİKTAŞ'A NE VERDİ NE KATTI HANGİ MAÇI KAZANDIRDI ,,EN KÖTÜ EN VASAT KADRO 3 BÜYÜKLERDE KESİNLİK BEŞİKTAŞ TRABZON DAHİL BİZDEN KAT KAT İYİ,,, HERKES BURAYA YAZSIN 2.YARI BU SANCILAR BU REZİLLİKLER DEVAM EDECEK EMİN OLUN VE BİZLER KANSER OLUP YÖNETİMİ VE BİLİÇ'İ İSTİFAYA DAVET EDEYECEĞİZ BUNA ADIM GİBİ EMİNİM TAHAMMÜL BİTİYOR,,,FİKRET ORMAN KESİNLİKLE VİZYON SAHİBİ BİR BAŞKAN DEĞİL TEPKİSİZ TARAFTARA DEĞER VERMEYEN BİR BAŞKAN 4 8 Yanıtla

Advertisement