Futbolculuğu iyi, hocalığı kötü! Premier Lig ekibi, Lampard'ı kovdu - Son Dakika
Spor

Futbolculuğu iyi, hocalığı kötü! Premier Lig ekibi, Lampard'ı kovdu

Premier Lig ekiplerinden Everton, alınan kötü sonuçlar sonrası teknik direktör Frank Lampard ile yolların ayrıldığını açıkladı. İngiliz ekibiyle bu sezon çıktığı 20 mücadeleden sadece 3 galibiyet alan ve 0,78 puan ortalamasıyla oldukça kötü bir sezon geçiren teknik adamın görevine son verildi.

23.01.2023 19:49  Güncelleme: 20:06

İngiltere Premier Lig'de bu sezon beklentilerin oldukça altında kalan Everton, Frank Lampard için kararını verdi Everton, Lampard'ın görevine son verdi.

BEKLENENİ VEREMEDİ

İngiliz teknik adam, bu sezon 20 resmi karşılaşmaya çıktı ve bunlardan 3 galibiyet, 6 beraberlik, 11 yenilgi alarak 0,78 puan ortalaması yakalayabildi. Ligde oynadığı son 8 maçta da galibiyet alamayan Everton'da fatura Frank Lampard'a kesildi.

Futbolculuğu iyi, hocalığı kötü! Premier Lig ekibi, Lampard'ı kovdu

YENİ HOCA YOLDA

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Everton'ın başına Marcelo Bielsa'nın getirilebileceği konuşuluyor. Lampard, Ocak 2022'den beri Everton'da görev yapıyordu.

1.00 PUAN ORTALAMASI YAKALADI

Everton'ın başında 44 maça çıkan Lampard, 12 Galibiyet 8 beraberlik ve 24 mağlubiyet elde etti. Genç çalıştırıcı Maviler'de 1.00 puan ortalaması yakaladı.

Futbolculuğu iyi, hocalığı kötü! Premier Lig ekibi, Lampard\'ı kovdu
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Futbolculuğu iyi, hocalığı kötü! Premier Lig ekibi, Lampard'ı kovdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement