'Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'nde 'En İyi Voleybol Oyuncusu' Seçildi - Son Dakika
Spor

'Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'nde 'En İyi Voleybol Oyuncusu' Seçildi

\'Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri\'nde \'En İyi Voleybol Oyuncusu\' Seçildi

Naz Aydemir Akyol Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'nde 2013'ün 'en iyi voleybol oyuncusu' seçildi.

26.12.2013 10:14

Vakıfbank Spor Kulübü'nün ve milli takımın pasörü Naz Aydemir Akyol, Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu tarafından verilen 'Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'nde 'En iyi voleybol oyuncusu' seçildi.
Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin oy kullandığı Spor Ödülleri'nde 2013 yılının 'en iyi voleybol oyuncusu' seçilen Naz Aydemir Akyol, 23 Aralık'ta Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall'da düzenlenen ödül töreninde ödülünü Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu'ndan aldı. Ödül töreninde Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine teşekkür eden Akyol, "Takım sporu yapıyorum, bu nedenle tüm Vakıfbank ailesine ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ödüllerde, sene içindeki başarılarıyla 'Türk Spor Tarihi'nde iz bırakan' sporcu, takım ve spor adamlarının yarıştığı 10 ana kategori ve 6 Sportsmanship Brotherhood ödülü yer aldı.

Naz Aydemir Akyol Hakkında

1990 doğumlu Naz Aydemir Akyol 9 yaşında Eczacıbaşı altyapısında voleybola başladı. 2004-2005 sezonunda Eczacıbaşı'nda A takımı forması giyerken 2009-2010 sezonunda Fenerbahçe Acıbadem takımına transfer oldu. 2012-2013 sezonundan bu yana Vakıfbank Spor Kulübü'de pasörlük görevini sürdüren milli voleybolcu Naz Aydemir Akyol; Fenerbahçe ile 6, Eczacıbaşı ile 11, Milli Takım'la ise 6 kez şampiyonluk yaşadı. Eğitim hayatını da aksatmayan Aydemir Akyol , Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden 2011 yılında mezun oldu. İngilizce ve İtalyanca bilen Naz Aydemir Akyol, Cenk Akyol ile evli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor 'Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'nde 'En İyi Voleybol Oyuncusu' Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement