Boluspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Spor

Boluspor'da Hedef 3 Puan

Boluspor\'da Hedef 3 Puan

Boluspor'un Teknik Direktörü Ali Beykoz, 1461 Trabzon ile oynayacakları karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

11.09.2013 16:47  Güncelleme: 16:48

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Teknik Direktörü Ali Beykoz, 1461 Trabzon ile oynayacakları karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Kulüp binasında haftalık basın toplantısı düzenleyen Ali Beykoz, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz hafta sonu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Kasımpaşa ile hazırlık maçı yaparak geçirdiklerini belirten Beykoz, "Bu arayı iyi değerlendirdik. Bazı oyuncular hasta oldukları için İstanbul'a götürülmedi. Kafilemizde yer alan bütün oyunculara şans verdik. Herkes eksiklerini gördü. Biz de oyuncularımız üzerinde nasıl bir çalışma yapabileceğimizi analiz ettik. Bir haftalık arayı dolu geçirdiğimiz için mutluyuz. Çünkü her maçta takımımı daha iyi görüyorum" dedi.

Bu hafta sonu kendi sahalarına oynayacaklarını 1461 Trabzon maçından mutlak 3 puanla ayrılmak istediklerini ve rakibi iyi analiz ettiklerini söyleyen Ali Beykoz, "Bir maçı kazanmak için önce ikili mücadeleyi kazanmalısınız. 1461 Trabzon takımı ile oynayacağımız maç öncesi önlemlerimizi alıyoruz. Zaten Trabzon'un kalitesini herkes biliyor. Biz de onlara karşı mücadele edebilecek güçteyiz. Rakibimizi iyi analiz altına aldık. Maçlarını izledik ve izlettik. Sahada kazanmak için yer alacağız" şeklinde konuştu.

Ön çapraz bağları yırtılan ve ameliyat olan tecrübeli futbolcu Ali Güzeldal'ı ziyaret ettiklerini belirten Beykoz, "Kendisi özel bir hastanede ameliyat oldu. Futbolcu arkadaşlarımızla birlikte Kasımpaşa maçına gittiğimiz de onu da ziyaret ettik. Eşi de yanındaydı ve kendisine moral veriyor. Bizler de en kısa sürede aramıza dönmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Taraftarlara iç sahada oynanacak olan maçlarda büyük görev düştüğünü söyleyen Ali Beykoz, şöyle konuştu:

"Taraftarlar sezon boyunca yaşanan olumsuzlukları hep bir kenara bırakmalılar. Bizim için onların tribünlerde takıma vereceği destek önemlidir. Tabii ki bu destek iyi yönde olursa, futbolcuyu etkiler. Kendim de yıllarca profesyonel futbol oynadım. Stadı dolduran taraftarların tezahüratlarının iyi olması durumunda futbolcuya nasıl hava kattığını iyi biliyorum. Onlar da futbolcularına ve takımlarına sahip çıksınlar." - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement