Boluspor İki Oyuncuyu Kadrosuna Kattı - Son Dakika
Spor

Boluspor İki Oyuncuyu Kadrosuna Kattı

Boluspor İki Oyuncuyu Kadrosuna Kattı

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor dış transferde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Metin Depe ve Çin'in Chengdu Blades takımında forma giyen Bulgar futbolcu Gerasim Zakov ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

24.07.2013 20:24

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor dış transferde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Metin Depe ve Çin'in Chengdu Blades takımında forma giyen Bulgar futbolcu Gerasim Zakov ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor tesislerinde düzenlenen imza törenine kadrolarını güçlendirmek için çalıştıklarını ifade eden Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, "2 oyuncumuzda Boluspor'a yapacakları katkıyı tartışmaya gerek yok. Metin kendini ispatlamış bir oyuncu. Zakov hızlı bir futbolcu. Artık lige en iyi şekilde hazırlanmanın planlarını yapıyoruz. Transferlerimiz camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Boluspor'un PTT 1. Lig'in kuvvetli ekiplerinden biri olduğunu söyleyen Metin Depe, "Boluspor'un büyük bir camia olduğunu biliyorum. Her yıl şampiyonluk hesapları yapılıyor. İnşallah bu yıl şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

Forvet oyuncusu Gerasim Zakov da Boluspor'un şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacağından şüphesi olmadığını söyledi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor İki Oyuncuyu Kadrosuna Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement