Boluspor - Kayserispor Maçının Ardından - Son Dakika
Son Dakika Logo

Boluspor - Kayserispor Maçının Ardından

Boluspor - Kayserispor Maçının Ardından
29.11.2014 18:29

PTT 1. Lig’in 11. haftasında Boluspor kendi evinde Kayserispor’la 2-2 berabere kaldı.

PTT 1. Lig'in 11. haftasında Boluspor kendi evinde Kayserispor'la 2-2 berabere kaldı. Boluspor son dakikada kaybedilen 2 puan üzülürken, Kayserispor ise hakemlere sitem etti.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, kişisel hatalardan dolayı puan kayıpları yaşadıklarını ifade ederek, "Son dakikada yediğimiz golle 2 puanı kaybettik. Bu mücadelenin sonucu 3 puan olmalıydı. Haftalardır bireysel hatalardan dolayı puan kaybediyoruz. Son 2 haftada rakipler kazanamıyor biz hediye ediyoruz. Osmanlıspor maçında da aynı şeyleri yaşadık. Galibiyet getirecek o duruşu göstermek istiyoruz. Bu maçta iyi de mücadele ettik ama ne olursa olsun, oraya getirdiğimiz maçı vermememiz lazımdı. Çok ucuz puan kayıpları yaşıyoruz" dedi.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme ise, hakemlerin verdiği kararlardan şikayet etti. Seçme, "Geçtiğimiz sezon hakem hataları yüzünde çok canımız yanmıştı. Bu yıl da aynı şeyleri yaşamaya başladık. Maalesef yapacak bir şey yok. Verilen ve verilmeyen kartlar, penaltılar, müsabakayı bu duruma getirdi. Boluspor'a başarılar diliyorum. Boluspor güçlü ve iyi bir ekip" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor - Kayserispor Maçının Ardından - Son Dakika


Advertisement