Bornova Belediyespor Kulübü Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'ndan Madalyalarla Döndü - Son Dakika
Spor

Bornova Belediyespor Kulübü Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'ndan Madalyalarla Döndü

Bornova Belediyespor Kulübü Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası\'ndan Madalyalarla Döndü

Bornova Belediyespor Kulübü sporcuları, Bolu'da düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda birincilik ve üçüncülük elde ederek madalyalarla döndü. Selen Can ve Aybüke İrem Eğilmez 13-14 Yaş Grubu Kızlar Senkronize Kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken, Sıla Karakuş Büyük Kadınlar Senkronize'de Türkiye 3.'sü oldu. Başkan Mustafa İduğ, sporcuları ve antrenörleri kutlayarak başarıların kendilerini motive ettiğini belirtti.

15.09.2023 10:34  Güncelleme: 10:37

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılarla Trampolin Cimnastik'te adından söz ettiren Bornova Belediye spor Kulübü sporcuları, Bolu'da Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'ndan da madalyalarla döndü.

Bornova Belediyesporlu cimnastikçiler, Bolu'da Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada birincilik ve üçüncülük kürsüsüne çıktı. 8-10 Eylül arasında gerçekleşen Şampiyona'da 13-14 Yaş Grubu Kızlar Senkronize Kategorisinde yarışan Selen Can ve Aybüke İrem Eğilmez, Türkiye Şampiyonu oldu. Sıla Karakuş ise Büyük Kadınlar Senkronize'de Türkiye 3. sü oldu. Yeşil-beyazlı sporcuların  antrenörlüğünü Gülşah Başol, Aysun Yıldırım ve Seda Şahin'in yapıyor.

BAŞKAN İDUĞ: "BAŞARILAR BİZİ DE MOTİVE EDİYOR"

Öncelikli olarak çocuklar, gençler ve kadınlar olmak üzere daha fazla Bornovalı'ya, daha iyi şartlarda spor yaptırmayı amaçladıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Bu hedefle yeni spor tesisleri açıyor ve mevcut olanları yeniliyoruz. Elde edilen böylesi başarılar ise bize ayrı bir mutluluk veriyor. Çünkü yaptığımız yatırım ve çalışmaların karşılığını aldığımızı görüyoruz. Tüm sporcuları ve antrenörlerini kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Bornova Belediyespor Kulübü Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'ndan Madalyalarla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement