Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, başarılı tekvando sporcularını ağırladı - Son Dakika
Spor

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, başarılı tekvando sporcularını ağırladı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, başarılı tekvando sporcularını ağırladı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Türkiye Şampiyonu ve dünya 5'incisi Alper Tuncay, Türkiye Şampiyonu Altuğ Gesge, Türkiye Şampiyonu ve Dünya Başkanlık Kupası 2'ncisi Neslişah Ençok ve antrenörleri Gökalp Yıldız'ı makamında ağırladı. Başkan Bakkalcıoğlu, sporcularla sohbet ederek antrenör Yıldız'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve gençlerin başarılarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

04.07.2023 17:12  Güncelleme: 17:13

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, tekvando branşında çeşitli yarışmalarda dereceler elde eden başarılı sporcuları makamında ağırladı.

Başkan Bakkalcıoğlu, Türkiye Şampiyonu ve dünya 5'incisi olan Alper Tuncay, Türkiye Şampiyonu Altuğ Gesge, Türkiye Şampiyonu ve Dünya Başkanlık Kupası 2'ncisi Neslişah Ençok ve antrenörleri Gökalp Yıldız ile bir araya geldi.

Sporcularla sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, antrenör Yıldız'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlerin elde ettiği başarılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakkalcıoğlu, sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, başarılı tekvando sporcularını ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement