Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi Basketbol Takımı İl Üçüncüsü Oldu - Son Dakika
Spor

Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi Basketbol Takımı İl Üçüncüsü Oldu

Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi Basketbol Takımı İl Üçüncüsü Oldu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde İMKB Anadolu Lisesi'nin basketbol takımı, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası müsabakalarda il üçüncüsü oldu.

04.01.2014 12:15

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde İMKB Anadolu Lisesi'nin basketbol takımı, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası müsabakalarda il üçüncüsü oldu.

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonunda her yıl yürütülen okullar arası spor faaliyetleri 2013- 2014 öğretim yılında da çeşitli dallarda yapılan müsabakalarla sürdürülüyor. Genç Erkekler basketbol müsabakalarında Bozüyük grubunda yer alan Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi ilk iki sırayı paylaşarak Bilecik'te yapılacak dörtlü finallere katılma hakkı kazandı. Bilecik'te yapılan dörtlü finallerde üçüncülük mücadelesi yapmaya hak kazanan Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi ve Bozüyük Öğretmen Lisesi arasındaki üçüncülük maçında Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi sahadan 67 - 41 galip ayrılarak İl üçüncüsü oldu. İki Bozüyük takımı arasında gayet centilmence geçen müsabaka seyirciler tarafından övgü aldı. Maç sonrası Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi takım antrenörü Ahmet Arın ve oyuncular Bozüyük Öğretmen Lisesi Öğretmen ve oyucularını tebrik ettiler. Müsabakalar İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ve İl Gençlik Spor Müdürü Lütfi Doyuk'un da katıldığı kupa töreni ile son buldu. Üçüncülük kupasını Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi takımı adına takım kaptanı Berke Mert Çekiç aldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi Basketbol Takımı İl Üçüncüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement