Bradley Gidecek Ama Kime? - Son Dakika
Spor

Bradley Gidecek Ama Kime?

Bradley Gidecek Ama Kime?

Galatasaray'ın Michael Bradley aşkı yeniden alevlendi! İ

29.01.2011 14:01

Galatasaray'ın Michael Bradley aşkı yeniden alevlendi! İlk olarak Lig TV'den Pınar Argun'un duyurduğu Bradley - Galatasaray flörtü bugün hem Türk spor basınında hem de Avrupa ve Amerika basınında ısrarlı bir şekilde kendisine yer buldu.

Ara transfer döneminde kadrosunu Kazım, Culio, Zapata, Stancu ve Yekta ile güçlendiren Galatasaray, ön liberoya da Bradley'i alarak transferi kapatmak istiyor.

Uzun süredir Lucas Biglia'yı transfer etmek için uğraş veren ancak banka teminatı krizi yüzünden Arjantinli oyuncuya imza attıramayan sarı-kırmızılı kulübün, orta saha oyuncusu Michael Bradley'nin transferinde büyük aşama kaydettiği belirtildi.

Borussia Mönchengladbach'ta mutsuz olduğu bilinen ve takımdan ayrılmak için yönetim ile bir araya gelen Michael Bradley'in takımı ile birlikte son iki idmana çıkmaması da olası ayrılığın en büyük sinyali olarak gösteriliyor.

Borussia Mönchengladbach Teknik Direktörü Michael Frontzeck, Michael Bradley için kendilerine çok iyi bir teklif geldiğini ve Amerikalı oyuncunun bir an önce karar vermesi gerektiğini açıkladı. Almanya Bundesliga'da bugün Frankfurt ile karşı karşıya gelecek olan Borussia Mönchengladbach'ta teknik direktör Michael Frontzeck Michael Bradley'i kadroya almadı.

Konuyla ilgili Alman basınına konuşan Mönchengladbach'ın sportif direktörü Max Eberl, isim vermekten kaçınırken Bradley'nin transferi konusunda bir kuluple anlaştıklarını doğruladı. Aynı mevkide oynayan Beşiktaş'ın oyuncusu Fink'i kadrolarına kattıklarını hatırlatan Eberl, "Bizim açımızdan bir sorun yok. Artık herşey Michael'a kaldı. Bradley ile anlaşmaları durumunda transfer resmileşecek." dedi.

Alman medyasının yanı sıra Kanada Press ve Fox Sports gibi Amerika'nın önde gelen birçok medya kuruluşu da Borussia Mönchengladbach'ın anlaştığı bu kulubün Galatasaray olduğunu iddia etti.

Michael Bradley'in peşinde Galatasaray'ın yanı sıra Sunderland ve Palermo gibi takımlar da bulunuyor. Sunderland'ın Inter'den Muntari ile anlaşmak üzere olması Bradley'in Sunderland'e transfer olma ihtimalini de en azından şimdilik ortadan kaldırıyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, bu konuda sessizliğini korudu. Son transferlerle birlikte kadrosundaki yabancı sayısı 10'a yükselen G.Saray'ın resmi açıklamayı yapabilmek için Misimoviç'in sözleşmesini dondurmayı beklediği iddia edildi. Yılda 2,2 milyon avro garanti para alan Bosnalı oyuncuyla yapılacak görüşmenin ardından Bradley'nin transferinin resmen açıklanması bekleniyor.

2008 yılında 2,5 milyon avroya Heerenveen'den Mönchengladbach'a transfer olan Bradley 76 maçta 10 gol atma başarısı gösterdi. Orta sahanın ortasında oynayan Bradley 50 kez de ABD milli takımının formasını giydi ve 8 gol kaydetti. 23 yaşındaki oyuncunun babası Bob Bradley de halen ABD Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bradley Gidecek Ama Kime? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement