Braga Teknik Direktörü Jardim: Kendi Kapasitemizi Sahaya Yansıtacağız - Son Dakika
Spor

Braga Teknik Direktörü Jardim: Kendi Kapasitemizi Sahaya Yansıtacağız

Braga Teknik Direktörü Jardim: Kendi Kapasitemizi Sahaya Yansıtacağız

Braga Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Beşiktaş ile yarın yapacakları UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

23.02.2012 00:24  Güncelleme: 06:53

Braga Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Beşiktaş ile yarın yapacakları UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Fiyapı İnönü Stadı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Jardim, kendi oyunlarını sahaya yansıtmaya çalışacaklarını ifade ederek, "Yarınki zorluğu biliyoruz. Ancak profesyonel hayatımızda ilk defa yaşadığımız bir olay değil. Kendi kapasitemizi biliyoruz. Yarın oyunumuzu sergilemeye çalışacağız. Kendi kapasitemizi sahaya yansıtacağız. İlk maça iki açıdan bakıyoruz. İki süreç oldu. İlki kırmızı karttan önceki dönem, ikincisi de kırmızıdan sonraki dönem. Kırmızı karta kadar oyunu domine ediyorduk. İsteklerimizi sahaya yansıtıyorduk. Kırmızı kart bizim için dezavantaj oldu. Ondan sonra Beşiktaş daha çok oyunu domine etmeye başladı" dedi.

İlk maçın sonucunu düşünerek, ya hep ya hiç düşüncesiyle mi oynayacakları yönündeki soruya Jardim, "Tabii ki kontrollü oynayacağız. Topun bizde olması lazım. Topa sahip olmamız gerekiyor. Ne kadar kontrollü oynarsak atağa çıkma şansımız daha fazla olur. İlk maçın sonucuna göre atak yapmalıyız. Ancak kontrolsüz bir şekilde değil. Kontrollü oynadıkça ve top bizde oldukça atak yapabiliriz. Yarın oynayacak oyuncular bizim en iyi 11'imiz olacak. Eksikler mazeret olmayacak. Beşiktaş tabii ki Braga'daki gibi defansif oynamayacak. Kendi evinde kontrollü bir şekilde mücadele edecektir. İlk maçta başladığı gibi bir Beşiktaş beklemiyorum. Evinde olacağı için daha rahat ileriye doğru oynayacaktır." diye konuştu.

Bragalı futbolcu Custodio ise Beşiktaş ile zorlu bir maça çıkacaklarını bildiklerini ifade ederek, "Önümüzde zor bir 90 dakika var. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. İlk maçtan dezavantaj var. Bunu kendi lehimize çevirmeye çalışacağız. Yarınki karşılaşmada 90 dakika boyunca bütün mücadelemizi sergileyeceğiz. Atmosfer çok önemli değil. Kendi oyunumuzu oynadıkça ve kendi stratejimizi ortaya koyduktan sonra sorun yok. Profesyonel futbolcular olarak bu tür atmosferlere alışığız. Hangi atmosferde oynarsak oynayalım bizden bekleneni verdikçe başarılı oluruz" şeklinde konuştu,

Elenmeniz kötü olur mu sorusuna ise Custodio, "Büyük düş kırıklığı olmaz. Çünkü biz geçen sezonkinden kötü futbol oynamıyoruz. İyi oynayan bir ekibiz. Elenirsek sadece elenmiş oluruz" yanıtını verdi.

Öte yandan Braga, Beşiktaş ile yarın yapacağı maçın hazırlıklarını Fiyapı İnönü Stadı'nda gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Braga Teknik Direktörü Jardim: Kendi Kapasitemizi Sahaya Yansıtacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement