Bruno Alves Portekiz'i Sırtladı: 0-1 - Son Dakika
Spor

Bruno Alves Portekiz'i Sırtladı: 0-1

Bruno Alves Portekiz\'i Sırtladı: 0-1

Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Bruno Alves, Portekiz'in Meksika'yı devirdiği hazırlık maçında takımının tek golünü attı.

07.06.2014 10:02

Dünya Kupası öncesinde üçüncü hazırlık maçını yapan Portekiz, Meksika #39;yı tek golle geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımın da görülmeye değer bir mücadelesi vardı. Sakatlığından dolayı riske edilmeyen Ronaldo bu maçta forma giymedi.

İlk yarıda Meksika Giovanni Dos Santos ve Hector Herrera ile iki defa gole çok yaklaştı ancak Eduardo Carvalho iki pozisyonda da topu kurtardı. Portekiz #39;de de 41. dakikada Macedo skoru değiştirme fırsatı yakaladı ancak etkisiz bir vuruş yaptı.

İkinci yarı da bol çekişmeli geçti. İki takım da üç değişiklik hakkını aşarken ikinci yarı daha etkili oynayan taraf Portekiz oldu. Meksika topu ayağında daha çok tutan taraf olsa da kaleyi yokladığı pozisyonlarda çerçeveyi bulmakta zorlandı.

Portekiz adına farkı yaratan isim ise Fenerbahçeli Bruno Alves oldu. Maçın son anlarında, 90+3. dakikada sağ çaprazdan frikik kazanan Portekiz #39;de Moutinho topu doğrudan ceza sahasına ortaladı. Bu nefis ortaya aynı güzellikte yükselip sert bir kafa vuruşu yapan Alves, kalecinin tüm çabalarına rağmen meşin yuvarlağı ağlara yolladı.

Bu golle Portekiz, Meksika #39;yı devirmeyi başarırken hazırlık maçlarında da 3 #39;te 2 yapmış oldu. Meksika ise oynadığı son 2 hazırlık maçını da kaybetmiş oldu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bruno Alves Portekiz'i Sırtladı: 0-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement