Bu İddia Çok Ciddi! Mourinho Ayrılıyor... - Son Dakika
Spor

Bu İddia Çok Ciddi! Mourinho Ayrılıyor...

Bu İddia Çok Ciddi! Mourinho Ayrılıyor...

İspanya'da Real Madrid ile şampiyonluğa koşan Jose Mourinho hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

29.02.2012 12:20

İspanya'da Real Madrid ile şampiyonluğa koşan Jose Mourinho hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. İspanya'da gündemi meşgul eden habere göre, en yakın takipçisi Barcelona'ya 10 puan fark atan Real Madrid'de teknik direktör Jose Mourinho, eşiyle beraber Londra'ya giderek kendisine bir ev baktı. Sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönünde dedikodular çıkan ve yeniden Premier Lig'e dönmesi beklenen Mourinho'nun Londra'da görülmesi, bu fikri savunanların elini de güçlendirmiş oldu böylece.

İSPANYA'DA ARTIK MUTLU DEĞİL

Chelsea'yi çalıştırdığı dönemde İngiltere'de bir evi olduğu ancak bunun yeterince büyük olmadığını belirten As gazetesi, Mourinho'nun neden İspanya'dan ayrılmak istediğine dair de kısa bir analiz yaptı. İspanyollara göre, ülkedeki medya Mourinho'nun takımdaki görevine saygı duymuyor ve onu anlamıyor. Bunun yanı sıra takımda bazı oyuncuların kendi direktiflerini takip etmediğini düşünen Portekizli teknik adam için İngiltere artık daha cazip geliyor. Mourinho'nun İngiltere'de adeta Hollywood yıldızı gibi muamele gördüğünü belirten haberde, İngiliz gazetecilerin sadece taktiksel konularla ilgilendiği ve Mou'ya özel bir hayranlık beslediği de vurgulandı.

TAKIM TAHMİNLERİ BAŞLADI...

Portekizli hocanın İngiltere ziyaretinin ardından, hangi takıma gideceği konusu da tartışılmaya başlandı. Londra'dan ev bakan Mourinho'nun ismi daha önce Tottenham Hotspur ile anılmış aynı zamanda eski takımı Chelsea için de konuşulmaya başlanmıştı. Vatandaşı ve eski yardımcısı Andre Villas-Boas'ın çalıştırdığı ancak ne Premier Lig'de ne de Şampiyonlar Ligi'nde oldukça kötü bir sezon geçiren Chelsea'de oldukça yakın ilişki içerisinde bulunduğu Başkan Roman Abramovich'in bir numaralı adayı; Jose Mourinho. Bunun yanı sıra tek direktörü Harry Redknapp'ın İngiltere Milli Takımı'nın başına geçmesi beklenen Tottenham'ın da gündemi gelen Portekizli için kulübü satın almayı düşünen yeni yatırımcıların kesenin ağzını açabileceği düşünülüyor. Chelsea ve Tottenham'ın dışında bir de sürpriz bir takım ismi gündeme geldi; Arsenal. Son dönemlerde Arsene Wenger'in durumunun sorgulanmaya başlandığı Londra ekibi için Jose Mourinho ismi gündeme gelmeye başladı. Geride bıraktığımız 6 aylık bölümde 49,5 milyon sterlin kar yaptığını açıklayan Arsenal'in son 10 yılda kazandığı kupa sayısı ise sadece 2...

%%ANKET_2006%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Bu İddia Çok Ciddi! Mourinho Ayrılıyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement