Bu şeref Şenes Erzik'in - Son Dakika
Spor

Bu şeref Şenes Erzik'in

Bu şeref Şenes Erzik\'in

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, uzun yıllar FIFA ve UEFA'da üst düzey görevlerde bulunarak ülkemizi en iyi biçimde temsil eden TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik'e büyük jest yaptı.

26.10.2019 08:45

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, uzun yıllar FIFA ve UEFA'da üst düzey görevlerde bulunarak ülkemizi en iyi biçimde temsil eden TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik'e büyük jest yaptı. A Milli Takım'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Selim Soydan'ın önerisi üzerine TFF, Erzik'in halen yazdığı kitabın sponsorluğunu üstlendi. Ayrıca, çok önemli bir futbol tesisine de Şenes Erzik'in adının verilmesi kararlaştırıldı.

TFF, vefat eden A Milli Takım futbolcularını onore etmek için de bir çalışma başlattı. Buna göre, ay yıldızlı formayı giyen merhum futbolcuların mezar taşlarına TFF Yönetim Kurulu tarafından, şekli daha sonra belirlenecek bir amblem işlenecek.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Bu şeref Şenes Erzik'in - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mıstık: hangi temsilden söz ediyorlar 1 avrupa şanpiyonasını getiremedi pilatiniye yenildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 0 0 Yanıtla

Advertisement