Bucaspor'dan "Birlik" Mesajı - Son Dakika
Spor

Bucaspor'dan "Birlik" Mesajı

Bucaspor\'dan "Birlik" Mesajı

Bucaspor'a destek vermediği gerekçesiyle eleştirilere maruz kalan Buca Belediye Başkanı Piriştina, Bucaspor Yönetimi ile bir araya gelerek 'güç birliği' mesajı verdi.

21.01.2015 13:53  Güncelleme: 13:57

Son günlerde sosyal medya üzerinden, Bucaspor'a destek vermediği gerekçesiyle eleştirilere maruz kalan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucaspor Yönetimi ile bir araya gelerek 'güç birliği' mesajı verdi.

Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı ile Bucaspor Kulüp Binası'nda düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, birlik mesajı verdi. "Bucaspor, Bucalınındır" diyen Başkan Piriştina, Bucaspor'a destek vermediği gerekçesiyle sosyal medya üzerinden eleştirilere maruz kaldığını hatırlatarak, "Kulüp yöneticilerimizle birlikte kimsenin bu kulübü siyasi ve ticari menfaatlerine alet etmelerine müsaade etmeyeceğiz" dedi.

"ÇOK NET BİR TAVIR KOYMAK GEREKİR"

Bucaspor'un, Buca'nın tanıtımına katkı sunduğunu da ifade eden Piriştina, "Bucamızı, cezaevi dışında tanıtan Bucaspor'dur. Başta yöneticiler olmak üzere bizim maddi, manevi desteklerimizle başarılı olacaktır. Hiçbir güç, bunu bozmaya bu ilişkiyi zedelemeye yetmeyecek ve başarılı olamayacaktır. Çok net bir tavır koymak gerektiğini düşünüyorum. Görevler tanımlanır, işbirliği iyi delege edilirse kulüp yöneticileri, kulüp yöneticiliğini, belediye yöneticileri, belediye yöneticiliğini, taraftarlar taraftarlıklarını yapar. Herkes maddi, manevi sorumluluk alırsa o zaman göreceksiniz ki Bucaspor zaten ligde de hak ettiği yere gelecektir" diye konuştu.

"EN ZOR ŞEY HADDİNİ BİLMEK"

Herkesin üzerine düşeni yapmasını isteyen Piriştina, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben bu duygularla umuyorum bu yönetimin fedakarlığını belediyenin fedakarlığıyla birleştirip Bucaspor'u hak ettiği yere getireceğiz. Aslında takımı desteklemek için yola çıkanları biraz da yanlış yönlendiren, bu kardeşlerimize ağabeylik yapanlara da bu birlik, beraberliğimiz mesaj olur diye düşünüyorum. Dünyada en zor şey haddini bilmektir. Kulübü sevenler, destekleyenler ve başta biz haddimizi bilirsek, Bucaspor hak ettiği başarıyı elde edecektir."

"DESTEK OLMASI GEREKENLER, KÖSTEK OLDU"

Sosyal medya üzerinden yapılan eleştirileri tasvip etmediklerini ifade eden Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı ise, "En önemlisi birlik, beraberliği yakalamaktı. Geçmiş dönemlerde sıkıntılar olmuş. Amacımız sıkıntıları aşmak. Sıkıntılı süreçte destek olması gerekenler, köstek olmaya çalmıştır. Biz, birlik ve beraberliği sağlarsak başkanımızın önderliğinde Bucaspor'u hak ettiği yere getireceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor'dan 'Birlik' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement