Bucaspor Gülmeyi Unuttu - Son Dakika
Spor

Bucaspor Gülmeyi Unuttu

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Afjet Afyonspor'a 1-0 mağlup olan Bucaspor son 3 haftada galibiyet alamadı.

27.11.2017 11:05

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Afjet Afyonspor'a 1-0 mağlup olan Bucaspor son 3 haftada galibiyet alamadı. Tuzlaspor'u evinde 3-1 yendikten sonra umutlanan sarı-lacivertliler, Amed Sportif ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor'la 1-1 berabere kalıp, Afyonspor'a yenildi. Bir türlü çıkışa geçemeyen Bucaspor, düşme potasıyla arasındaki farkı açamazken, taraftarını tedirgin etti. Haftayı puansız kapatan sarı-lacivertlilerin tek tesellisi ise rakipleri oldu.

Bucaspor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Etimesgut Belediyespor ve Eyüpspor'un yenilmesiyle 13'üncü sıradaki yerini korudu. Sarı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur ilk maçında Çarşamba günü Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak. Ardından Bucaspor, şampiyonluk adaylarından Menemen Belediyespor'la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Bucaspor'da takımın en golcü ismi İlyas ve diğer forvet Burak ise sarı kart cezalısı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bucaspor Gülmeyi Unuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement