Bursaspor'da Başkan Adayları Listelerini Teslim Etti - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Başkan Adayları Listelerini Teslim Etti

Bursaspor\'da Başkan Adayları Listelerini Teslim Etti

Bursaspor'da seçim süreci devam ederken adaylar geçici yönetim kurulu listelerini Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığına teslim etti.

14.05.2014 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor #39;un 16 Mayıs Cuma günü yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesi başkan adayları, geçici yönetim kurulu listelerini Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığına teslim etti.

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, ikinci başkan Burhan Vatan ve üye Erhan Mendi, sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri #39;ne geldi. Yönetim kurulu listesini ilk olarak başkan adaylarından Cüneyt Özkan verdi.

Özkan #39;ın ardından diğer adaylar Mesut Mestan ve Recep Bölükbaşı, yönetim asil, yedek, disiplin ve denetleme kurulu listelerini Kadir Şankaya #39;ya verdi.

Kadir Şankaya, listeleri teslim aldıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, sözlerine, Soma #39;daki maden faciası nedeniyle başsağlığı dileklerini ileterek başladı.

Kongrenin 16 Mayıs Cuma günü yapılacağını anımsatan Şankaya, quot;İlk toplantıda çoğunluk sağlanamazsa kongre 23 Mayıs Cuma günü çoğunluk aranmaksızın yapılacak. Bugün yönetim kurulu listelerinin verilmesinin son günüydü. Üç adayımız da listelerini eksiksiz bir şekilde teslim ettiler. Adaylar bir defaya mahsus listelerinde değişiklik yapabilecekler. Daha sonra seçime gideceğiz. Seçimin Bursa ve Bursaspor #39;a hayırlı olmasını diliyorum. Divan Başkanlık Kurulu olarak seçimi kazanacak adayın her zaman yanında olacağımızı da söylemek istiyorum quot; diye konuştu.

Özkan, Mestan ve Bölükbaşı da kongrenin Bursa ve Bursaspor #39;a hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bu arada, adayların kongrede hangi renk listeyi kullanacağı da kura ile belirlendi. Çekilen kuraya göre Cüneyt Özkan turuncu üzeri siyah, Mesut Mestan, beyaz üzeri yeşil, Recep Bölükbaşı ise yeşil üzeri beyaz liste kullanacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bursaspor'da Başkan Adayları Listelerini Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement