Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Özlüce Tesisleri'nde, yardımcı antrenörler İrfan Boz ve Rudi Verkempinck yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.
Koşu ve kanat organizasyonlarıyla sona eren idmana, milli takımlarda bulunan Musa Çağıran, Enes Ünal ve Batuhan Altıntaş katılmadı.
Kaptan Öztürk'ün sözleşmesi iki yıl uzatıldı
Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla ve Murat Yıldırım'ın ardından takım kaptanı İbrahim Öztürk'ün de sözleşmesini uzattı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yöneticiler, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Öztürk'ün menajeri Tamer Özçam ile daha önce bir araya gelerek prensip anlaşmasına vardı.
Bunun üzerine Öztürk, idman sonrası iki yıllık sözleşmeyi imzaladı. - Bursa
Son Dakika › Spor › Bursaspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?