Bursaspor Devler Ligi'ni Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor Devler Ligi'ni Hedefliyor

Bursaspor Devler Ligi\'ni Hedefliyor

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Bursa Fan Club'ın düzenlediği gecede açıklamalarda bulundu.

20.02.2013 01:54  Güncelleme: 09:07

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Bursa Fan Club'ın düzenlediği gecede yaptığı konuşmasında, "İnşallah Türk bayrağı ve Bursaspor ambleminin yer aldığı rozet ile Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek nasip olur" dedi.

Yeşil-beyazlı kulübün yeni teknik direktörü Hikmet Karaman, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Genel Menajer Süha Sidal, Altyapıdan Sorumlu Yönetici Necmettin Kocaman ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Hasan Gülayan ile birlikte Bursa Fan Club'ın düzenlediği Bursaspor gecesine katıldı. Bursa Fan Club Başkanı Ali Ademoğlu, tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman'a Türk bayrağı ve Bursaspor amblemi yer alan rozet ile çini fincan takımı hediye etti. Düzenlenen gecede konuşan teknik direktör Hikmet Karaman, "Rozet önemli. Türk bayrağı ve Bursaspor'un amblemi var. İnşallah bu bayrak ve Bursaspor amblemi ile Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek tüm camiamıza nasip olur. Büyük bir camiaya geldiğimizin farkındayız" dedi.

"FUTBOL FABRİKASININ OLDUĞU BİR ŞEHİRDEYİZ"

Futbol fabrikasının olduğu bir şehirde olduklarını ifade eden Karaman, "Her teknik adam alt yapı ile güzel şeyler söylüyor. Gazetelerde boy boy fotoğraflar çıkıyor. Amaç bu değil. Amaç orada ki oyuncuları alıp oynatabilmek. İnanıyorum ki en az 4 veya 5 oyuncu arkadaşımız önümüzdeki sezon Bursaspor'un A takım kadrosunda yer alacaktır" dedi.

"O ÇOCUKLARIN HEPSİ KAYBOLUYOR"

Genç oyuncuların milli takımlarda şans bulmasına rağmen kendi kulüplerinde forma şansı bulamadıklarının altını çizen Karaman, "14-16, 16-18 yaş gruplarının şanssızlığı bu. Örneğin Ankaragücü'nde çalıştığım dönemde Murat Duruer vardı. 300 kez milli olmuş bir futbolcu ama bir tane A takım ile maçı yok. Aynı bizde ki olduğu gibi. Gençlerimiz, alt yapıdaki çocuklarımız milli takımlara gidiyor ama belli bir bölümden sonra orası tıkanıyor ve o çocukların hepsi kayboluyor" şeklinde konuştu.

"ALTYAPIDAN 4-5 OYUNCUYU BEĞENDİM"

Oyuncuların bireysel yetenekleri ile oynadıklarını belirten Karaman, "Önemli olan biz teknik adamlar tarafından oyunculara katkı yapabilmektir. O yaştaki oyuncular o katkıyı aldıkları zaman mutlaka oyun yapıları değişiyor. Eğer biz oyuncuların önlerini tıkarsak onların hiç şansları yok. Ben altyapıdan 4-5 oyuncuyu beğendim. Onlar ile 3-4 hafta çalıştığımız zaman saha süreceğim hemen oynayacaklar. Hedefimiz Avrupa Kupaları'ndan birine katılmak. Tabi Cuma günü oynayacağımız Gaziantepspor maçını kazanırsak rakipler de kaybederse bu konuda çok daha farklı konuşabiliriz" diye konuştu.

Karaman ayrıca, 'Takıma yıldız transfer katmayı düşünüyor musunuz?' şeklindeki soruya ise, "Bu konuda yönetimin jest yapması gerekir. Yapılacak bir yıldız oyuncu transferi şehri hareketlendirecektir" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Devler Ligi'ni Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement