Bursaspor Genel Direktörü Barışçı Platini ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Bursaspor Genel Direktörü Barışçı Platini ile Bir Araya Geldi

Bursaspor Genel Direktörü Barışçı Platini ile Bir Araya Geldi

UEFA Avrupa Kulüpler Birliği (ECA)'nin 11'inci Genel Kurulu, 9-10 Eylül'de İsviçre'nin Cenevre kentinden gerçekleştirildi.

10.09.2013 17:12

Uefa Avrupa Kulüpler Birliği (ECA)'nin 11'inci Genel Kurulu, 9-10 Eylül'de İsviçre'nin Cenevre kentinden gerçekleştirildi.

Bursaspor'u temsilen Genel Direktör Ayhan Barışçı ve Dış İlişkiler Sorumlusu Hüseyin Gedik Genel Kurula katıldı. Wilson President Otel'de iki gün süren Genel Kurul'da ECA'nın yeni yönetim kurulu seçildi. Toplantıda FC Bayern Münih, Borussia Dortmund, KRC Genk ve Juventus üstün başarı ödüllerine layık görüldüler.

ECA tarafından yapılan ödüllendirmede 2013 yılının en iyi Avrupa kulübü Almanya'nın Bayern Münih, en iyi ilerleme kaydeden kulübü ise Borussia Dortmund seçildi. En iyi sosyal sorumluluk projesi üreten kulüp Belçika'nın KRC Genk, en iyi altyapı çalışması gerçekleştiren kulübü ise İtalyanların Juventus kulübü seçildi. Toplantıda oluşturulan komisyonların yapmış oldukları çalışma raporları da katılımcılar ile paylaşılarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Genel Direktör Ayhan Barışçı, Genel Kurul'da UEFA Başkanı Michel Platini ile Avrupa ve Türk futbolu hakkında gündeme dair konularda değerlendirmelerde bulundu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Genel Direktörü Barışçı Platini ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement