Bursaspor Genel Kurulu'nda Cavit Çağlar'ın Onursal Başkan Olmasına Ret - Son Dakika
Spor

Bursaspor Genel Kurulu'nda Cavit Çağlar'ın Onursal Başkan Olmasına Ret

Bursaspor Genel Kurulu\'nda Cavit Çağlar\'ın Onursal Başkan Olmasına Ret

Bursaspor'un 48.Genel Kurulu öncesinde Cavit Çağlar'ın Onursal Başkan olmasının görüşülmesi için verilen dilekçe salonun tepkisini çekti.

06.06.2012 21:14

Bursaspor'un 48. Genel Kurulu öncesinde Cavit Çağlar'ın Onursal Başkan olmasının görüşülmesi için verilen dilekçe salonun tepkisini çekti. Önerge daha sonra açık oylamadan çekildi.

Yeşil-beyazlı kulüp bugün Atatürk Spor Salonu'nda 48. Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Genel kurulun geçici Divan Kurulu Başkanlığı'na İlhan Parseker seçildi. İlhan Parseker, Bursaspor'un eski başkanlarından Cavit Cağlar'ın onursal başkan seçilmesinin görüşülmesinin gündeme alınmasını açık oylamaya sundu. Bir grup genel kurul üyesi önergenin gündeme alınma maddesine 'Evet' derken, bir grup üye ise 'Hayır' dedi. Bunun üzerinde salonda kısa süren bir gerginlik yaşandı. Ancak daha sonra Cavit Çağlar ile görüşüldüğünü salona söyleyen İlhan Parseker, "Kendisinin böyle birşeyden haberi yok. Sadece burada bulunan arkadaşlar kendi aralarında böyle birşeye karar vermişler. Biz bu önergeyi kaldırma kararı aldık" dedi.

Bunun üzerine önerge ret edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Genel Kurulu'nda Cavit Çağlar'ın Onursal Başkan Olmasına Ret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement