Bursaspor, Luis Advincula'yı Newells Old Boys'a Kiraladı - Son Dakika
Spor

Bursaspor, Luis Advincula'yı Newells Old Boys'a Kiraladı

Bursaspor, Luis Advincula\'yı Newells Old Boys\'a Kiraladı

Bursaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kadrosunda düşünmediği Luis Advincula, Arjantin takımı Newells Old Boys'a kiralandı.

09.01.2016 14:36  Güncelleme: 15:00

Bursaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kadrosunda düşünmediği yabancı oyunculardan biri olan Luis Advincula, bugün menajer Suzan Naguf ile Özlüce tesislerine geldi. Başkan Recep Bölükbaşı ile yapılan görüşmelerden sonra Advincula 1 yıllığına Arjantin'in Newells Old Boys takımına kiralandı.

"BEĞENİLİRSE O KULÜBE SATACAĞIZ"

Başkan Bölükbaşı, "Advincula'yı hocamız takımda düşünmediği için Arjantin takımı Newells Old Boys'a kiraladık. 1,5 milyon Euro satış opsiyonu var. Beğenilirse o kulübe satacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor, Luis Advincula'yı Newells Old Boys'a Kiraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • asdv: galatasaray neymarıı opsiyonlu olarak kiralamış ne diyelim ki 3 7 Yanıtla
  • bursa 16: ulan kayserili yıllardır biriniz dusuyo biriniz çıkıyor küme düşmekten bahsetme biz şampiyon takimiz kümeye anca sizin gibi küçük ezik takımlar dusunur ikinci yarı orda bi koyalım sizede rahatlarsin o zaman 1 0 Yanıtla
  • davutuysalvan: bursanın futbolle alakası yok iki top yapamayan basit sıradan 2 lig takımı gibi. süper lige yakışmıyor. allahın izniyle bu sene küme düşecek 0 0 Yanıtla

Advertisement