Bursaspor-Trabzonspor "Timsah Arena"Da Oynanacak - Son Dakika
Spor

Bursaspor-Trabzonspor "Timsah Arena"Da Oynanacak

Bursaspor-Trabzonspor "Timsah Arena"Da Oynanacak

Bursaspor'un ligin 2'nci yarısında oynayacağı Timsah Arena'nın kapılarının bu hafta pazar günü oynanacak Trabzonspor maçında açılması için onay verildi.

13.01.2016 15:55

Bursaspor'un ligin 2'nci yarısında oynayacağı Timsah Arena'nın kapılarının bu hafta pazar günü oynanacak Trabzonspor maçında açılması için onay verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Stadyumlar Güvenlik Müdürü Cenk Cem'in  gündür yaptığı incelemeler sonunda bugün yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, Timsah Arena'da pazar günü saat 16.00'da Bursaspor-Trabzonspor karşılaşmasının oynatılması kararı alındı.

İl Güvenlik Kurulu, stadyumun 3'üncü katında bulunan locaların tamamlanamaması nedeniyle burada yer alan basın tribünün dışındaki bölümlerin kapatmasını kararlaştırdı. Alınan karara göre loca satın alanlara bu maç için VİP Tribününden yer verilmesi yönünde kararı alındı. Bu arada Cenk Cem'in talebi doğrultusunda içeriye açılan tahliye kapıları ise sarı kenge boyatıldı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor-Trabzonspor 'Timsah Arena'Da Oynanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • davutuysalvan: bursanın futbolle alakası yok iki top yapamayan basit sıradan 2 lig takımı gibi. süper lige yakışmıyor. allahın izniyle bu sene küme düşecek 0 3 Yanıtla
  • Bursa can: Sen kendi tkm la uğraş yaran var herhalde 0 0 Yanıtla

Advertisement