Bursasporlu Enes ve Ertuğrul'a Milli Onur - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Enes ve Ertuğrul'a Milli Onur

Bursasporlu Enes ve Ertuğrul\'a Milli Onur

Bu sene 14.'sü düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası finalinde U16 Milli Takımı'nı, penaltı atışları sonunda mağlup eden Fransa şampiyon oldu.

27.01.2013 12:52

Bu sene 14.'sü düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası finalinde U16 Milli Takımı'nı, penaltı atışları sonunda mağlup eden Fransa şampiyon oldu. Bursaspor'dan 7 oyuncunun yer aldığı milli takımda Enes Ünal ve Ertuğrul Ersoy ödül aldı.

Akhisar İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın normal süresi U16 Milli Takımı adına 19. dakikada Ertuğrul Ersoy'un, 60. dakikada ise Fransa adına Enock Kwateng'in attığı gollerle 1-1 berabere sonuçlandı. Karşılaşma sonunda şampiyonun belirlenmesi için yapılan penaltı atışlarında Fransa adına Axel Prohouly, Allan Saint Maximin, Jerome Onguene ve Sabri Toufiqui kullandıkları atışları gole çevirdi. U16 Milli Takımı'nda ise, Emirhan Aydoğan penaltı atışında başarılı olurken, Enes Ünal ile Daniel Tan Barlaser golle buluşamadı ve penaltı atışları 4-1 Fransa'nın üstünlüğü ile sona erdi. Fransa, bu şampiyonlukla Mercedes-Benz Ege Kupası'nı üst üste 5. kez kazandı. U16 Milli Takımı'na 7 futbolcu ile en çok futbolcu veren Bursaspor'da, Ertuğrul Ersoy en iyi defans oyuncusu ve Enes Ünal ise 4 golle gol kralı ünvanını aldı.

Mercedes-Benz Ege Kupası'nda oyunculara verilen ödüller şu şekilde:

En İyi Kaleci: Valentin Lamoulie (Fransa)

En İyi Orta Saha: Rezan Corlu (Danimarka)

Gol Kralı: Enes Ünal (Türkiye)

En İyi Defans: Ertuğrul Ersoy (Türkiye)

Fair-Play: Danimarka - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Enes ve Ertuğrul'a Milli Onur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement