Büyük bir skandalın eşiğinden dönüldü! Sahaya dalan Yeni Malatya başkanı, hakemlerin üzerine koştu - Son Dakika
Spor

Büyük bir skandalın eşiğinden dönüldü! Sahaya dalan Yeni Malatya başkanı, hakemlerin üzerine koştu

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 2-2 sona eren Kayserispor maçı sonrasında hakem Hüseyin Göçek'in üzerine yürüdü. Hakemler, çevik kuvvet koridorunda bir süre sahada bekledi.

23.12.2021 19:27  Güncelleme: 00:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 18. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında konuk ettiği Kayserispor ile son dakika yediği gol ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte ise saha savaş alanına döndü.

HAKEMLERİ POLİSLER KORUDU

Hakem Hüseyin Göçek'in bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek hakemlere saldırı girişiminde bulundu. Güvenlik güçlerinin araya girmesi ile hakemlere yaklaşamayan Başkan Gevrek'i ekipler güçlükle saha dışına çıkarabildi. Çılgına dönen Gevrek'in uzun süre sahadan çıkmaması sonucu hakemler de 20 dakika boyunda rehin kaldı. Çevik kuvvet ekipleri hakem üçlüsünü koruma altına alırken, taraftarlar da 'Adil Gevrek istifa' sloganları attı. Çok sayıda polis ekibinin sahada önlem alması ile çevik kuvvet kalkanları altında sahadan çıkarılan hakemlere, bu sırada da taraftarlar pet şişe atarak tepki gösterdi.

Tarihi skandalın eşiğinden dönüldü! Sahaya dalan Yeni Malatya Başkanı, hakemlerin üzerine koştu
Tarihi skandalın eşiğinden dönüldü! Sahaya dalan Yeni Malatya Başkanı, hakemlerin üzerine koştu

"HARAM ZIKKIM OLSUN"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor'un deneyimli futbolcusu Sadık Çiftpınar, "Soru soracak bir şey yok. Canlı yayında herkes gördü her şeyi. Yazıklar olsundan başka hiçbir şey demiyorum! Bunlar buralara gelip, üst düzey hakemlik yapıyorlar. Ben hakkımı helal etmiyorum. Takım arkadaşlarımın ter damlaları hepsine haram zıkkım olsun" dedi.

Büyük bir skandalın eşiğinden dönüldü! Sahaya dalan Yeni Malatya başkanı, hakemlerin üzerine koştu

Son Dakika Spor Büyük bir skandalın eşiğinden dönüldü! Sahaya dalan Yeni Malatya başkanı, hakemlerin üzerine koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alper Solak: Daha geçen hafta Galatasaray'ı katleden hakemi ödüllenderip yine maç verirsen, gider başkasının da canını yakar. Rezil lig, Rezil Mhk, Rezil Tff. 0 0 Yanıtla

Advertisement