Büyükşehir Basketbol Takimi Transferlere Başladi - Son Dakika
Spor

Büyükşehir Basketbol Takimi Transferlere Başladi

Büyükşehir Basketbol Takimi Transferlere Başladi

TB2L, 2010–2011 Sezonu Öncesi Transferlere Başladı.

30.06.2010 14:20  Güncelleme: 14:22

2009–2010 Sezonunu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligini Şampiyon olarak tamamlayan Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, mücadele edeceği TB2L, 2010–2011 sezonu öncesi transferlere başladı.

Daha önce Antrenör Doğan Deniz'le anlaşan takım, iç transferde Cihan Deliçay, Mete Doğan, Murat Akdoğan ve Asım Özberkhan ile tekrar anlaşma sağladı.

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Başkanı Güven Güzelbey yaptığı açıklamada, 'İç transferde tekrar anlaşmayı düşündüğü sporcularla görüşmeye devam eden transfer komitemiz, dış transferde de antrenörümüz Doğan Deniz'in istekleri doğrultusunda tespit ettiğimiz oyuncularla yapacağı görüşme sonunda güçlü bir kadro kurarak Gaziantep'i TB2L'de en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaktadır' dedi.

Güzelbey, 'Görüşmekte olduğumuz sporcuların transferlerini birkaç gün içinde sonuçlandırmak istiyoruz. Bu sezon kadromuzda yabancı oyuncu bulunduracağımızdan, bu konudaki araştırmalarımız devam etmektedir. Hocamızın istediği pozisyonda takıma büyük katkı sağlayacak yabancı oyuncuyu transfer edeceğiz' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Büyükşehir Basketbol Takimi Transferlere Başladi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement