Buz Hokeyi Milli Takımlar Sportif Direktörü Tarık Göçmen, 18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası 3. Klasman B Grubu ilk maçında milli takımın Hong Kong'u 5-2 yenmesine ilişkin, "Rakibimiz de istekli oynadı ama biz onlardan daha iyiydik. Bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi" dedi.
Göçmen, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça iyi başladıklarını, ikinci periyotta beklemedikleri bir gol yediklerini söyledi.
Son periyotta buldukları gollerle maçı kazandıklarını ifade eden Göçmen, takımın hırslı ve istekli oyun oynamasının kendilerini sevindirdiğini kaydetti.
Göçmen, rakibin Kanada'da yaşayan oyuncularının olduğunu dile getirerek, "Rakibimiz de çok istekli oynadı ama biz onlardan daha iyiydik. Bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. İnşallah Güney Afrika maçını da kazanıp Türkiye'nin 18 yaş altında tur atlayan ilk takımı olma unvanını alacağız. Herkesi destek olmaya bekliyoruz" diye konuştu. - Kocaeli
Son Dakika › Spor › Buz Hokeyi: 18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?