Caner Erkin, Inter'deki İkinci Maçında Asist Yaptı - Son Dakika
Spor

Caner Erkin, Inter'deki İkinci Maçında Asist Yaptı

Inter'de forma giyen Caner Erkin, Real Salt Lake City karşılaşmasında kullandığı kornerle asist yaptı. İtalyan ekibi maçı 2-1 kazandı.

20.07.2016 13:50  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarını ABD'deki yaz kampıyla sürdüren Inter, ilk hazırlık maçında ABD'nin Real Salt Lake City takımıyla karşılaştı.

Rio Tinto Stadı'nda oynanan müsabakaya, bir dönem Galatasaray forması giyen Felipe Melo ile eski Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Inter'in 11'inde başladı.

CANER ASİST YAPTI

Maçın 17. dakikasında ev sahibi ekipten Allen takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının sonlarına doğru 41. dakikada Caner Erkin'in kullandığı köşe vuruşunda Danilo D'Ambrosio, Inter'in beraberlik golünü attı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarıda 90+1. dakikada sahneye çıkan Karadağlı golcü Stevan Jovetic'in topuğuyla attığı gol, Inter'in sahadan 2-1 galip ayrılmasını sağladı.

"DAHA İYİSİ LAZIM"

Maç sonu değerlendirmede bulunan Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, iyi bir maç çıkardıklarını, taktik değişiklikler üzerinde çalıştıklarını ve yapmaları gerekenleri sahada denediklerini söyledi. İtalyan teknik adam, Caner ve Ansaldi'nin oyuna katkılarını daha fazla geliştirmeleri gerektiğini de ifade etti.

Inter, ABD turu kapsamında pazar günü Fransa'nın Paris Saint-Germain takımıyla hazırlık maçı oynayacak.

Caner Erkin, Inter\'deki İkinci Maçında Asist Yaptı

Son Dakika Spor Caner Erkin, Inter'deki İkinci Maçında Asist Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • canmelo: caner le melo kanka olmus. tencere kapak misali :) 2 2 Yanıtla

Advertisement