Caner ve Cenk'in Kavga Etmelerinin Sebebi Aşırı Hırs ve Motivasyon - Son Dakika
Spor

Caner ve Cenk'in Kavga Etmelerinin Sebebi Aşırı Hırs ve Motivasyon

Beşiktaş antrenmanında Caner Erkin ile Cenk Tosun'un tartışmalarının sebebi futbolcuların aşırı hırs ve motivasyonla çalıştıklarının bir ispatı olarak görüldü.

13.10.2016 19:15

Beşiktaş'ta Caner Erkin ile Cenk Tosun arasındaki tartışma için teşhis kondu.

"AŞIRI HIRS.."

Futbolcuların pozisyon icabı tartışmalarına karışmayan Şenol Güneş, iki oyuncusuyla konuşma gereği bile duymadı. Bu tür olaylara "aşırı hırs ve motivasyon" gözüyle bakılırken, Caner Erkin ile Cenk Tosun da telefonla görüşüp birbiriyle şakalaştı.

Beşiktaş'ta önceki gün yapılan antrenmanda Caner Erkin ile Cenk Tosun'un birbiri üzerine yürümesi, siyah-beyazlı yönetimi ve teknik heyeti hiç endişelendirmedi.

Özellikle bunun pozisyon gereği yaşanması, futbolcuların aşırı hırs ve motivasyonla çalıştıklarının bir ispatı olarak görüldü. Üstelik böylesine istek ve arzuyu memnuniyetle karşılayan teknik direktör Şenol Güneş, iki futbolcusuyla konuşma gereği bile duymadı.

"KAVGA OLDU ŞAMPİYON OLDUK"

Antrenmanda yaşanan bu durumun medyada çok abartıldığını söyleyen Caner ve Cenk'in birbirlerini telefonla arayarak, bu durumu esprili bir dille konuştukları öğrenildi. Her iki oyuncunun da yakın çevresine, "Geçen sene Olcay-Tolgay ve Cenk-Veli tartışması yaşandı. Ama sezon sonunda şampiyonluk geldi. Bizim bu kadar hırslı olmamız normal. Kadro çok geniş. Takımda forma savaşı var ki bu da Beşiktaş için olumlu bir durum... Atiba ile Quaresma da tartışmıştı. Son olarak bizim durumumuz ortaya çıktı. Bunda kötü bir şey yok. İkimizin de hatası var ama biz sadece Beşiktaş'ta değil, milli takımda bile iyi bir ikiliyiz" dediler.

"FORMA KOLAY DEĞİL"

Öte yandan Beşiktaş Yönetimi'nin de, takım içerisinde yaşanan bu tür tartışmaların futbolun doğasında olduğunu dile getirdikleri öğrenildi. Başkan Fikret Orman ve bazı yöneticilerin, kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, "Kadronun geniş olması böylesine hadiseleri getirir. Beşiktaş'ta formayı almak artık eskisi gibi kolay değil" diye konuştukları öğrenildi.

(Skorer)

Caner ve Cenk\'in Kavga Etmelerinin Sebebi Aşırı Hırs ve Motivasyon
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Caner ve Cenk'in Kavga Etmelerinin Sebebi Aşırı Hırs ve Motivasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement