İspanya'nın ve Real Madrid'in yıldız file bekçisi Iker Casillas, 2011'de Mourinho yüzünden arası gerilen R. Madrid ve Barcelona'nın İspanya Milli Takımı'nı yıkma noktasına getirdiğini itiraf etti.
Tecrübeli kaleci, El Pais'e yaptığı açıklamada, "Xavi'yi aradım, çünkü milli takım kaptanı olarak bu benim görevimdi. Ne yapmam gerektiğini iyi biliyordum çünkü aramızda gruplaşmalar başlamıştı. Ülkemi ve bir fikri savunduğum için bu aramayı yapmam lazımdı. Neredeyse her şey mahvoluyordu ve çözüm üretmek için konuştuk." dedi.
El Clasico'ların kötü bir yöne girdiğini de ifade eden Casillas, "O dönem oynadığımız El Clasico maçları yanlış mesajlar veriyordu. Bu maçların bir parçası olduğum için bir şeyleri düzeltmem gerekiyordu. Ben de bu telefon açma kararını verdim." diye konuştu.
İspanya, 2014 Brezilya Dünya Kupası'nın en büyük adaylarından biri olarak dikkat çekiyor.
Son Dakika › Spor › Casillas: Xavi'yi Aramasam... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.