Çaykur Rizespor'da Sıkıntı Eksikler - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor'da Sıkıntı Eksikler

Çaykur Rizespor\'da Sıkıntı Eksikler

Çaykur Rizespor, zorlu Gaziantepspor deplasmanına sakatlıkları süren Uche Kalu ve Necati'yi götürmedi.

13.09.2013 14:20  Güncelleme: 15:30

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan son antrenmanda sakat oldukları için düz koşu yapan Necati ve Uche'nın deplasman kadrosuna alınmaması kararlaştırıldı. Yeşil mavili takım antrenmandan sonra özel uçakla Gaziantep'e hareket etti. Teknik direktör Rıza Çalımbay, hareketten önce takımında eksiklerinin bulunmasının mazeret olmadığını söylerken şöyle konuştu:

"Tüm amacımız Gaziantepspor maçından iyi bir şekilde ayrılmak. Bütün hazırlığımız o yönde oldu. Ligin ilk maçları zor olur. Kimse kimseyi tanımıyor. Daha sonra herkes birbirini tanımaya başlıyor. Ona göre herkes her türlü tedbirlerini alacak. Bizim sıkıntımız eksiklerimizin çokluğu. Bu da bizim için dezavantaj oluşturuyor. Transfer sezonunun son günü yapmayı planladığımız iki transferi de gerçekleştiremememiz sıkıntıyı ortaya çıkarttı. Ancak ben takımıma güveniyorum. İnşallah ilk deplasman puanımızı alıp döneceğiz."

"PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Çaykur Rizespor'un son transferi kaleci Serkan ise deplasmandan puanla dönmeyi hedeflediklerini belirttki, "Görev verildiği takdirde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. İçerideki 2 maç kazanıldı. Bunlar bizim için iyi skorlar. Gaziantep zor bir deplasman olacak ama milli takım arasını iyi değerlendirdik. İnşallah puanlar ile ayrılırız" dedi.

Sercan ise, "Lige iyi başladık. Puan ya da puanlar için gidiyoruz. Buna göre çalışıyoruz. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor'da Sıkıntı Eksikler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement