Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, teknik direktör çalışmaları kapsamında Aykut Kocaman ile görüştüklerini söyledi.
Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör görüşmelerinin kulüp başkanı Metin Kalkavan öncülüğünde sürdürüldüğünü belirterek, "Çaykur Rizespor'un iyi yerlere gelebilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Teknik direktör çalışmaları kapsamında Aykut Kocaman ile görüştük. Sayın Kocaman dışında görüştüğümüz farklı isimler de oldu. Sonucu bekliyoruz. Çaykur Rizespor için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Camianın sabırlı olması gerektiğini ifade eden Ferah, başarılı bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını, kadroyu koruyarak transferde nokta atış yapmak istediklerini, kararları anlaşacakları teknik ekibin vereceğini vurguladı.
Son Dakika › Spor › Çaykur Rizespor'dan Aykut Kocaman Hamlesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.