Çaykur Rizesporlu Futbolcular Loriya ve Smakov Kazakistan'ın Kairat Almaty'e Transfer Oldu - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizesporlu Futbolcular Loriya ve Smakov Kazakistan'ın Kairat Almaty'e Transfer Oldu

Çaykur Rizesporlu Futbolcular Loriya ve Smakov Kazakistan\'ın Kairat Almaty\'e Transfer Oldu

Çaykur Rizespor'un geçen sezon Süper Lig'e çıkmasında önemli katkıları bulunan Kazak oyuncular, David Loriya ve Samat Smakov Kazakistan'ın Kairat Almaty takımı ile sözleşme imzaladılar.

22.06.2013 12:56

Çaykur Rizespor'un geçen sezon Süper Lig'e çıkmasında önemli katkıları bulunan Kazak oyuncular, David Loriya ve Samat Smakov Kazakistan'ın Kairat Almaty takımı ile sözleşme imzaladılar.

Geçen sezon başında Kazakistan'ın Irtysh takımından Çaykur Rizespor'a transfer olarak iki yıllığına imza atan başarılı kaleci Loriya, oynadığı 33 maçta kalesinde 33 gol gördü. Bir diğer Kazak oyuncu Smakov sezon arasında Loriya'nin tavsiyesi üzerine takıma katıldı. Vatandaşı Loriya gibi takımın değişmez isimleri arasında yer aldı. Özellikle tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli'nin orta alana yakın defansif özelliğinden yararlandığı Kazak oyuncu 16 maçta da ilk on birde sahaya yer alarak yaşanan başarıda büyük pay sahibi oldu.

Süper Lig'e çıkan yeşil-mavili kadroda düşünülmeyen iki Kazak oyuncu yönetim tarafından serbest bırakıldı.

Bu gelişmeler üzerine Rize'ye gelerek özel eşyalarını toplayan iki Kazak oyuncu, Çaykur Rizespor ve Rize halkına teşekkür ederek, yeni sezonda Çaykur Rizespor'a Süper Lig'de başarılar dilediler. Kazak ekibi Kairat Almaty ile bir yıllık mukavele imzalayan Davit Loriya ve Samat Smakov Ç.Rizespor yönetimine, taraftarlarına kendilerine yaşattıkları bu büyük mutluluk için Rize'den mutlu ayrıldıklarını ve burada yaşadıklarını yaşamları boyunca unutmayacaklarını söylediler. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizesporlu Futbolcular Loriya ve Smakov Kazakistan'ın Kairat Almaty'e Transfer Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement