Cesare Prandelli, 10 Futbolcuyu Takımdan Göndermeye Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Cesare Prandelli, 10 Futbolcuyu Takımdan Göndermeye Hazırlanıyor

Cesare Prandelli, 10 Futbolcuyu Takımdan Göndermeye Hazırlanıyor

G.Saray Teknik Direktörü Prandelli, devre arasında Umut Bulut, Alperen Uysal, Eboue, Yiğit Gökoğlan, Koray, Sinan Gümüş ve Kaan Baysal'ı takımdan göndermeyi planlıyor.

09.10.2014 17:09  Güncelleme: 17:12

İki yılda 5 milyon euro garanti para artı 900 bin Euro imaj hakkını cebine indirmeye hazırlanan Cesare Prandelli'nin bırakın istifa etmeye sezon ortasında büyük bir değişim için düğmeye bastığı bildirildi.

10 OYUNCUNUN BİLETİNİ KESTİ

İtalyan teknik adamın Şampiyonlar Liginden elenilmesi durumunda UEFA'ya bildirilen kadroda yer alan Alperen Uysal'ın da kiraya verilmesi için rapor hazırladığı bildirildi. Prandelli'nin ayrıca; Umut Gündoğan, Emmanuel Eboue ve Yiğit Gökoğlan'ı kesinlikle kadrosunda düşünmediği, Koray, Sinan Gümüş ve Kaan Baysal'ın da kiralanmasıyla ekstra yükten kurtulmanın hesaplarını yaptığı bildirildi. Prandelli'nin 10 oyuncunun elden çıkarılmasıyla; yabancı bir sol stoper ve yerli forvet oyuncusu için yönetime rapor hazırladığı da bildirildi.

3'LÜ SAVUNMA SİSTEMİ TARİHE KARŞITI

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, milli maç arasında takıma istikrar kazandıracak yeni sistemini hayata geçirmek için teknik ekibiyle gece gümdüz çalışıyor. İtalyan teknik adam, milli takım dönüşünü yeni bir başlangıç olarak gördüğünü oyuncularına aktaracak ve sistem üzerinde değişikler yapmayacak. Sarı-Kırmızılı takımın başına geldiğinden bu yana hiçbir maçta aynı 11'le çıkmayan Prandelli özellikle kadro istikrarını sağlamak için mesai harcıyor. İtalyan teknik adam, Arsenal maçının ilk yarısındaki gibi 3'lü savunmaya dönmeyi ise kafasından tamamen sildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Cesare Prandelli, 10 Futbolcuyu Takımdan Göndermeye Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • aslan deniz: sen önce kendini yolla. . . fenerbahçeye yenildiğin an italya biletini keserler merak etme. nedir bu italyanlardan çektiğimiz. . . 9 1 Yanıtla
  • TAFYUN: UMUT BULUT VE SİNAN GÜMÜŞ BU TAKIMIN YILDIZLARIDIR. BURAK UMUT'U İSTEMİYOR ÇÜNKÜ UMUT DAHA KALİTELİ GOLCÜ SİNAN İSE ALDIKLARI CEMALİ VE PANDEVDEN BİN KAT İYİ 1 0 Yanıtla

Advertisement