Chelsea'nin Forvet Listesi - Son Dakika
Spor

Chelsea'nin Forvet Listesi

Chelsea\'nin Forvet Listesi

Ara transfer döneminde forvet takviyesi yapmaya hazırlanan Chelsea, İngiliz basınında manşetlerde.

20.01.2016 20:32

SPORCOPE DIŞ HABERLER -  Ara transfer döneminde forvet takviyesi yapmaya hazırlanan Chelsea, İngiliz basınında manşetlerde. Jose Mourinho'nun yerine teknik direktörlük görevine getirilen Guus Hiddink'in mevcut hücumcuları yetersiz görmesi üzerine arayışlara başlayan Londra temsilcisi, Corinthians'tan Pato, PSG'den Lavezzi, Milan'dan Bacca ve Watford'dan Ighalo'dan birini renklerine katmak istiyor.

Adı bir dönem Galatasaray ile de anılan Brezilyalı Alexandre Pato, Chelsea'nin yeni forvet adayları arasında ismi en sık telaffuz edilen oyuncu konumunda. Pato'nun 20 Ocak'ta Instagram'dan paylaştığı fotoğraf iddiaları daha da kuvvetlendirdi. Brezilyalı oyuncu, fotoğrafta yer alan "Gelecek hayallerinin büyüklüğüne inananlarındır" yazısına "Düşle, çalış, güven ve ulaş…" notunu ekledi. Bu gönderi İngiliz medyasında transfere dair bir mesaj olarak yorumlandı.

"Lavezzi için Chelsea ile görüşüyoruz"

Chelsea'nin bir diğer forvet adayı ise PSG'nin Arjantinli yıldızı Ezequiel Lavezzi. İtalyan basını başarılı oyuncunun menajerinin Çarşamba günü Chelsea yetkilileriyle görüşeceğini yazdı. Lavezzi'nin menajeriyle çalışan Alessandro Moggi, Mediaset'e "Inter şu anda en ilgili kulüp. Barcelona ve Chelsea'nin de ilgisi söz konusuydu, hatta şu anda da Chelsea ile görüşüyoruz. Ancak PSG onu kadrosunda tutmak isteyebilir" açıklamasını yaptı.

Bu sezon Premier Lig'de Watford formasıyla başarılı bir performans gösteren Odion Ighalo da Londra ekibinin kıskacında. Bu transferle Diego Costa'nın üzerindeki baskıyı da azaltmayı hedefleyen Maviler, Loic Remy ve Radamel Falcao'dan bulamadığı katkıyı Ighalo'dan alabileceğini düşünüyor. 26 yaşındaki Nijeryalı, bu sezon Premier Lig'de 13 golle oynadı.

Remy ya da Falcao yolcu

Hiddink'in listesinde yer alan son isim Milan'ın sezon başında Sevilla'dan transfer ettiği Kolombiyalı isim Carlos Bacca. Ancak Milano ekibi bu transfer için yaklaşık 30 milyon sterlin talep ediyor. İstenen yüksek transfer bedeli ve transfer döneminin kapanmasına 12 gün kalması, Bacca transferini zorlaştırıyor.

Ligin geri kalanında sıralamada yukarılara çıkmayı hedefleyen Chelsea'nin, forvet takviyesi yapması halinde Radamel Falcao veya Loic Remy'den biriyle yollarını ayırması bekleniyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Chelsea'nin Forvet Listesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement