Conte, Chelsea ile Resmen Anlaştı! - Son Dakika
Spor

Conte, Chelsea ile Resmen Anlaştı!

Conte, Chelsea ile Resmen Anlaştı!

Jose Mourinho'nun görevine son verilmesinin ardından sezon sonuna kadar Guus Hiddink ile anlaşan Chelsea, önümüzdeki sezondan itibaren takımın başına geçecek yeni teknik adamı resmen açıkladı.

05.04.2016 11:57

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Jose Mourinho'nun görevine son verilmesinin ardından sezon sonuna kadar Guus Hiddink ile anlaşan Chelsea, önümüzdeki sezondan itibaren takımın başına geçecek yeni teknik adamı resmen açıkladı.

Başkent temsilcisi, uzun süredir görüşmelerin devam ettiği İtalyan teknik adam Conte ile 3 yıllığına anlaşmaya varıldığını resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

Bu yaz Fransa'da düzenlenecek olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından Chelsea'deki görevine başlayacak olan Conte, verdiği ilk demeçte yeni macerası için sabırsızlandığını söyledi.

Deneyimli çalıştırıcı, "Chelsea ve Premier Lig, dünyanın neresine gitseniz orada izleniyordur. Yeni görevime başlamayı dört gözle bekliyorum. Transferin resmiyet kazanması beni çok mutlu etti. Böylece dedikodular sona ermiş oldu" dedi.

Conte böylece Vialli, Ranieri, Ancelotti ve Di Matteo'nun ardından Chelsea'nin 5. İtalyan teknik direktörü olarak tarihe geçti. Deneyimli çalıştırıcının teknik adamlık kariyerinde %54.9'luk galibiyet yüzdesi bulunuyor.

Conte'nin İtalya Milli Takımı ile devam eden mevcut sözleşmesi EURO 2016 sonrasında sona erecek.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Conte, Chelsea ile Resmen Anlaştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement