Cüneyt Çakır'dan Fatih Terim İtirafı - Son Dakika
Spor

Cüneyt Çakır'dan Fatih Terim İtirafı

Cüneyt Çakır\'dan Fatih Terim İtirafı

Dünya Kupası'nda büyük başarı elde eden Cüneyt Çakır, TRTSpor'a konuştu. Çakır, Fatih Terim'in her maçtan önce kendisine başarı dileklerini ilettiğini söyledi.

19.07.2014 20:17  Güncelleme: 20:10

Dünya Kupası’nda yönettikleri 3 maç ile Türk hakemliği adına büyük bir başarı elde eden Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun, turnuvadan dönüşü TRTSpor’da yayınlanan İşte Goool programına konuştu. Şeyda İpek Baykal’ın sorularını yanıtlayan Çakır ve ekibi, Fatih Terim hakkında önemli açıklamalar yaptı.

"TERİM BİZİ MOTİVE ETTİ"

Şeyda İpek Baykal, Çakır ve ekibine, "Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim ve ekibinin size desteği oldu turnuva boyunca. Nasıl bir çalışma paylaştılar sizinle?" diye sordu.

"Fatih Hoca’ya çok teşekkür etmek istiyorum." diyen Çakır, şöyle devam etti: Her zaman hocanın çalıştırdığı takımlarda onun oyuncularını nasıl motive ettiğini duyuyoruz. Hoca bir kere öncelikle her şeyden önce her maç öncesi bize attığı mesajlarla gerçekten bizi maça çok iyi hazırladı. Onun attığı mesajları ben arkadaşlarımla paylaştım. Her maç öncesi, 3 maç öncesinde de sağ olsun bizi hiç yalnız bırakmadı. Hep yanımızdaydı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Cüneyt Çakır'dan Fatih Terim İtirafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Avsaroglu: Imperator terim. En iyi teknik direktör. Ben gs liyim Ama türkiye Milli Takimi daha önemli 6 4 Yanıtla

Advertisement