Curry - Thompson İşbirliği Golden State Warriors'a Miami Heat Karşısında Galibiyeti Getirdi - Son Dakika
Spor

Curry - Thompson İşbirliği Golden State Warriors'a Miami Heat Karşısında Galibiyeti Getirdi

Curry - Thompson İşbirliği Golden State Warriors\'a Miami Heat Karşısında Galibiyeti Getirdi

NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada Golden State Warriors, Miami Heat'i 104-89 mağlup etti.

15.01.2015 10:32

Dwayne Wade'in ufak bir sakatlığı sebebi ile süre almadığı karşılaşmada Golden State Warriors Stephen Curry ve Klay Thomson ikilisinin etkili oyunu ile Miami Heat'i 104-89 mağlup etti.

Stephen Curry'nin 10'da 7, Klay Thompson'un ise 9'da 3 üçlük isabeti ile maçta farkı yaratan takım olan Warriors, rakibinin 19 asistle oynamasına karşın 29 asistin olduğu bir oyun ile Heat'i yıktı. Oyun kurucu Stephen Curry 32 sayı ile takımına liderlik ederken, skorer guard Klay Thompson da 19 sayı kaydetti. Takımda iki oyuncunun sayı istatistikleri dışında çift haneli rakamlar görülmedi.

Dwayne Wade'in yerine Shabazz Napier'in ilk 5 başladığı Heat'te Chris Bosh 26 sayı, son günlerin etkili ismi Hassan Whiteside 10 sayı 12 ribaund ile oynadı. Maç boyunca 12 kişilik bir rotasyon ile oynayan takım, Bosh'un yanında 19 sayı ile oynayan Luol Deng dışında skorer bulmakta zorlanınca yenilgiden kurtulamadı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Curry - Thompson İşbirliği Golden State Warriors'a Miami Heat Karşısında Galibiyeti Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement