De Gea Manu ile Sözleşmesini Uzatıyor Mu? - Son Dakika
Spor

De Gea Manu ile Sözleşmesini Uzatıyor Mu?

De Gea Manu ile Sözleşmesini Uzatıyor Mu?

Süper Menajer Jorge Mendes, ManU ile sözleşme uzatması gündemde olan De Gea için, “O Manchester United’ın sözleşmeli oyuncusu. Sözleşme uzatmak için önünde bir problem yok, anca...

23.01.2015 11:32

Menajer Jorge Mendes, kaleci De Gea'nın ManU'daki geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı.

Haziran 2016’da sözleşmesi bitecek olan kaleci De Gea ile sözleşmeyi uzatmak isteyen Premier Lig ekiplerinden ManU, yedek kaleci olarak Valdes’le anlaşmıştı.

Kırmızı Şeytanlar, 24 yaşındaki kalecisine 90 bin Euro olan haftalık ücretinin 180 bin Euro'ya yükseltilmesi konusunda teklif götürmüş, İspanyol kalecinin menajeri Jorge Mendes engeline takılmıştı.

Marca’ya konuşan Süper Menajer Jorge Mendes, 24 yaşındaki kalecinin gelecekte Real Medrid’te forma giyip giymeyeceği hakkında sorulan soruya, “O hala Manchester United’ın sözleşmeli oyuncusu. Ancak işler 5 dakikada değişebiliyor” dedi.

“David harika gidiyor ve gün geçtikçe parlıyor” diyen Mendes, De Gea’nın Ocak ayında sözleşme uzatma ihtimali için, “Tabii ki olabilir. Şimdilik bunun için önünde hiçbir problem yok. Ayrıca burada çok mutlu, hep de ilk 11’de oynayacak bir kaleci.” diye konuştu.

Mendes, geçtiğimiz günlerde İngiliz Kulübü'ne resti çekmiş, "De Gea'yı Real Madrid istiyor. Onu Iker Casillas'ın yerine uzun vadede düşünüyor. Falcao'yu almazsanız, onu İspanyol devine satarım." demişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor De Gea Manu ile Sözleşmesini Uzatıyor Mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement