De Laurentis'e Fırça Atmıştım" - Son Dakika
Spor

De Laurentis'e Fırça Atmıştım"

De Laurentis\'e Fırça Atmıştım"

Parma’nın başarılı teknik direktörü birlikte çalıştığı başkanlarla ilgili oldukça cesur açıklamalara imza attı.

13.02.2014 21:01

"Parma kazanmalıydı"

Parma'nın Inter deplasmanında aldığı 3-3'lük beraberlik sonrasında teknik direktör Roberto Donadoni sonuçtan pek de memnun değildi.

Dün gece bir kitap tanıtımına katılan ve gecede bulunan gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında eski yöneticileriyle yaşadığı deneyimleri anlatan Donadoni'nin özellikle Napoli Başkanı Aurelio de Laurentis'le ilgili verdiği ayrıntı herkesi güldürdü.

Milan, Napoli ve Cagliari gibi takımlarda futbolcu ve teknik direktör olarak çalışan Donadoni, "Milan'da oyuncu olarak Silvio Berlusconi'yle, teknik adam olarak da Aldo Spinelli, Enrico Preziosi, Massimo Cellino ve Aurelio de Laurentiis'le çalışma imkanı buldum. Cellino'yla ilişkimiz mükemmeldi. Sonra beni aniden hiçbir açıklama yapmadan kovdu. O  günden beri tekrar konuşma şansı yakalayamadık" dedi.

Napoli'nin film yapımcısı sahibi Aurelio de Laurentis için de oldukça enteresan bir açıklamaya imza atan İtalyan hoca, "Ben çalıştığım başkanlarla her zaman direkt bir iletişim içinde oldum ve bu yönümle gurur duyuyorum. Örnek olarak bir gün de Laurentiis'e 'sen futbolu ne kadar biliyorsan ben de sinemayı o kadar iyi biliyorum' dedim" diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Özellikle medyaya da çuvaldızı batırmayı tercih eden Roberto Donadoni, "Futbolda iletişim genellikle oldukça sıradan. Ama bunun nedeni bize her sıradan sorular sormanız. Eğer gazeteciler olarak daha farklı alanlara girip daha farklı sorular sormayı denerseniz aldığınız cevaplar da emin olun ki farklı olacak. Ama böyle olup da biri bu çizgilerin dışına çıktığında da bunu skandal olarak adlandırıyorsunuz" diyerek eleştiri oklarını medyaya yöneltti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor De Laurentis'e Fırça Atmıştım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement