Deco: Ballon d'Or' Ödülü Iniesta'ya Verilmeli - Son Dakika
Spor

Deco: Ballon d'Or' Ödülü Iniesta'ya Verilmeli

Deco: Ballon d\'Or\' Ödülü Iniesta\'ya Verilmeli

Barcelona'nın eski yıldızı, Iniesta'ya övgüler yağdırarak prestijli ödülün eski takım arkadaşına verilmesi gerektiğini ileri sürdü.

17.10.2013 18:00  Güncelleme: 12:24

Barcelona'nın eski yıldızlarından Deco, eski takım arkadaşı Andres Iniesta'yı göklere çıkardı ve İspanyol oyuncunun Ballon d'Or'u kazanması gerektiğini öne sürdü.

"ÖDÜL ARTIK ONUN OLMALI"

Ballon d'Or ödülünün final oylamasına ilk defa 2010'da kalan Iniesta, o sene Lionel Messi'nin ardından ikinci seçilmiş; geçtiğimiz sezon da Messi ve Cristiano Ronaldo'nun gerisinde kalmıştı. Mundo Deportivo'ya açıklamalarda bulunan Deco, Iniesta'nın artık ödülü hak ettiğini savundu.

"GERÇEKTEN İNANILMAZ"

Deco, "Iniesta kesinlikle ödülü almayı hak ediyor. Messi'nin inanılmaz performansından dolayı medyadaki bütün ilgi Messi'ye odaklanıyor ama bütün oyuncular Iniesta'nın gerçekten inanılmaz olduğunun farkında. Iniesta'yı biriyle kıyaslayacak olsam bu isim Zidane olurdu." sözleriyle 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu göklere çıkardı.

"ÖNÜNDE İKİ HAYVAN VAR"

Brezilya asıllı Portekizli oyuncu, Iniesta'nın ödülü alamaması hakkında ise "Iniesta'nın en büyük sorunu önünde Messi ve Cristiano Ronaldo gibi iki hayvanın olması. Ronaldo'nun da canavar olduğunu inkar etmek hata olur." dedi.

29 EKİMDE LİSTE AÇIKLANACAK

Bu sezon verilecek ödül için 23 kişilik geniş aday listesi 29 Ekim'de açıklanacak.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Deco: Ballon d'Or' Ödülü Iniesta'ya Verilmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement