Denizlispor'da Süleyman Urkan Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Süleyman Urkan Adaylığını Açıkladı

Denizlispor\'da Süleyman Urkan Adaylığını Açıkladı

Denizlispor'da Perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi ilk adaylığını açıklayan isim Süleyman Urkay oldu.

17.07.2012 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor'da Perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi ilk adaylığını açıklayan isim Süleyman Urkay oldu.

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Denizlispor'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, Perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurul hazırlıkları da devam ediyor. Geçen ay yapılan olağanüstü genel kurulda aday çıkmaması sebebiyle, Yurdal Duman başkanlığındaki yönetim yeniden olağanüstü genel kurula gitme kararı almıştı. Olağanüstü genel kurula az bir zaman kala, Süleyman Urkay düzenlediği basın toplantısıyla aday olduğunu açıkladı. Yönetim kurulunda görev alacağı öğrenilen Süleyman Urkay, talip oldukları görevin ağırlığı ve sorumluluğun bilincinde olduklarını belirterek, "Denizlispor'un şu anda çok zorluklar içinde olduğunu, tabir yerinde ise komada olduğunun bilincindeyiz. Ancak Denizlispor büyük bir değerdir. Denizlililer de bu değere hep inanmış ve sahip çıkmışlardır. Bundan sonra da öyle olacaktır" dedi.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ile istişarede bulunduklarını ve her iki ismin de kendilerine destek vereceğini söyleyen Urkay, "Amacımız şeffaf, katılımcı, yenilikçi, Türkiye ve dünyasporuna fair play adına güzel değerler katan, kurumsal, kendi kendine yeten, hedefleri ve hayalleri büyük, rasyonel günü gününden daha güzel olan bir Denizlispor oluşturmak" diye konuştu.

Göreve geldikleri taktirde, ilk adım olarak kısa zaman içerisinde tüm ilçeler ile birlikte büyük şehirler ve Avrupa'da yaşan Denizlispor'a gönül vermiş hemşehrilere ulaşmak olduğunu belirten Süleyman Urkay, "Denizlispor'u seviyorum, Denizlispor'uma sahip çıkıyorum kampanyaları başlatarak yeni bir heyecan ve sinerji oluşturacağı. Kulübün aylık bilançolarını sürekli olarak yayınlayacağız. Denizlispor sosyal tesislerini halka açacak, önceki tüm yönetim kurulu üyelerinin bilgi ve birikimlerinden istifa etmek amacıyla onlarla sürekli istişare içinde olacağız" şeklinde konuştu.

Urkay, zaman kaybına tahammülleri olmadığını belirterek, göreve geldikleri andan itibaren önce teknik direktör, sonra da futbolcu transferlerini kısa sürede tamamlayacaklarını sözlerine ekledi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Süleyman Urkan Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement