Transfere hız veren Denizlispor yönetimi, Adana Demirspor'da geride bıraktığımız sezon başarılı bir sezon geçiren Brezilyalı golcü oyuncu Jose Carlos Nogueira Junior'un menajerini görüşme yapmak üzere kente davet etti.
Teknik direktör Özcan Bizati'nin 27 yaşındaki santrforu kadrosunda görmek istediğini dile getiren Başkan Süleyman Urkay, "Junior'la anlaşmaya varırsak, ikinci forvet tercihimiz de Brezilyalı olacak" dedi.
Orta sahanın sağına ve göbeğe iki takviye planladıklarını, savunmanın sağ ve sol kanadına da birer oyuncu almak istediklerini vurgulayan Başkan Urkay, "Transferde acele etmeyeceğiz. Hata yapmamak için ince eleyip, sık dokuyacağız" diye konuştu. Başkan Urkay, 2'nci Lig ve 1'inci Lig ply off maçlarının bitiminin ardından, teknik kadro ile kapsamlı bir toplantı yapıp, yerli oyuncu transferleri için harekete geçeceklerini de sözlerine ekledi. - Denizli
Son Dakika › Spor › Denizlispor'dan Junior'a Davet - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?