Eski teknik direktörlerine ödemelerini yapan Denizlispor'un transfer yasağı kalktı - Son Dakika
Spor

Eski teknik direktörlerine ödemelerini yapan Denizlispor'un transfer yasağı kalktı

Ankaragücü'nün ardından bir Süper Lig ekibi daha transfer yasağını kaldırdı. Süper Lig'de yarın sezonun ilk haftasında Göztepe deplasmanına çıkacak Yukatel Denizlispor, geçen sezon kulüpte görev yapan teknik direktörler Yücel İldiz ve Mehmet Özdilek'e olan borcun faiziyle ödendiğini belirterek transfer yasağının kaldırıldığını duyurdu.

11.09.2020 15:33  Güncelleme: 16:11

Yukatel Denizlispor'da hareketli dakikalar yaşanıyor. Transfer yasağı bulunan Denizli temsilcisinin önündeki engel kalktı. Kulüp, yaptığı açıklamada eski teknik direktörler Yücel İldiz ve Mehmet Özdilek'e ödemelerin yapıldığını açıkladı.

Denizlispor'dan yapılan yazılı açıklamada "Geçmiş dönem teknik direktörlerimizden Yücel İldiz ve Mehmet Özdilek'in kulübümüzde görev yapmadıkları dönemlerdeki ödemelerini, kendilerinin talep ettikleri şekilde, faizleriyle birlikte gerçekleştirerek bugün itibariyle transfer yasağımızı kaldırmış bulunuyoruz" ifadeleri yer aldı.

"UNUTMAYACAĞIZ"

Özdilek ve İldiz'e göndermede bulunan kulüp, açıklamasında yaşananları unutmayacağını dile getirerek "Denizlispor camiası olarak bu zor günlerimizde yapılan müspet veya menfi hiçbir davranışı unutmayacağımızı kamuoyuyla paylaşmak isteriz" dedi.

LİSANS ÇIKARABİLECEK

Denizlispor, yasağın kaldırılmasının ardından yeni transferlerine lisans çıkaracak.

ANKARAGÜCÜ DE YASAĞI KALDIRMIŞTI

Süper Lig'in bir diğer ekibi Ankaragücü de geçen sezon başında yollarını ayırdığı Tomas Heurtaux ve Alessio Cerci'nin alacakları nedeniyle transfer yasağı cezasına çarptırılmış ve iki oyuncuya ödemelerin yapılması sonrası yasağı kaldırmayı başarmıştı.

Eski teknik direktörlerine ödemelerini yapan Denizlispor\'un transfer yasağı kalktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Eski teknik direktörlerine ödemelerini yapan Denizlispor'un transfer yasağı kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vdt: niye unutmuyorsunuz, paralarını bugüne kadar ödememek ayıp değil de istemelerimi 9 1 Yanıtla
  • hakkı: sözleşme yaparken niye herşeyi düşünmüyor gerekli maddeleri koymuyorsunuz? ferguson ya herkes 27 sene kalsın aynı takımda... 7 0 Yanıtla

Advertisement