Derbinin Hakemi de Futbolcuları Kadar Tanıdık: İşte Cüneyt Çakır'ın Karnesi - Son Dakika
Spor

Derbinin Hakemi de Futbolcuları Kadar Tanıdık: İşte Cüneyt Çakır'ın Karnesi

Merakla beklenen Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi Cüneyt Çakır'ın derbi karnesini sizler için analiz ettik.

05.03.2015 13:48

Son olarak Dünya Kupası'nda görev yaparak Türk futbolunun gurur olan Çakır, ligin ilk ilk yarısındaki derbiyi de yöneten isim olarak dikkat çekerken, Fenerbahçe'nin golünde topun taç çizgisini geçmesine karşın verdiği devam kararıyla öne çıkmıştı. Çakır, ligin ilk yarısında oynanan maçta Bruno Alves'i kırmızı kartla oyun dışında bırakmıştı.

Kariyeri boyunca sekiz Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yöneten Çakır'ın bu maçlarından 3 Galatasaray, 4 Fenerbahçe galibiyeti çıkarken, 1 maç da beraberlile sona erdi.

Gökhan Gönül'ü atınca büyük tepki görmüştü

Derbi maçlarda gösterdiği yönetimle her iki takım taraftarını da memnun edemeyen Çakır, Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren 2008 yılındaki Türkiye Kupası maçında kendisine "gözlük" işareti yapan Diego Lugano'ya 26. dakikada kırmızı kartını çıkartmasıınn ardından Gökhan Gönül'ü de 75. dakikada taç atışını kullanırken oyundan atmış ve büyük tepki görmüştü. Fenerbahçe'nin 8 kişi tamamladığı karşılaşma sonrası futbol kamuoyunun gündemine oturan Çakır, adını da ilk olarak bu maçla birlikte duyurmuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Derbinin Hakemi de Futbolcuları Kadar Tanıdık: İşte Cüneyt Çakır'ın Karnesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement