Derincespor Tekvando Kurslarından 267 Sporcu Terfi Etti - Son Dakika
Spor

Derincespor Tekvando Kurslarından 267 Sporcu Terfi Etti

Derincespor Tekvando Kurslarından 267 Sporcu Terfi Etti

Derincespor Kulübü'nde düzenlenen kuşak sınavları sonucunda, tekvando kurslarına katılan 267 sporcu bir üst kuşağa terfi etti. Derincespor'un geleceğin yıldız adayı sporcularını yetiştirdiği kurslarda, uzman antrenörler eşliğinde çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanı Zeki Aygün, Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi'ni ziyaret ederek, sporcuların başarılarını kutladı.

17.10.2023 11:00

Derincespor Kulübü'nde tekvando kurslarına katılan sporcular için düzenlenen kuşak sınavları sonunda 267 sporcu bir üst kuşağa terfi etti.

Derincespor bünyesinde geleceğin yıldız adayı sporcular yetişiyor. Derincespor çatısı altında devam eden kurslarda en yoğun ilgi gören branşlardan biri de tekvando. Uzman antrenörler Tuncay Karak, Orhan Onaylı ve Emirhan Şiranün yönetiminde tekvando kurslarının devam ettiği Derince'de çalışmalar 5 ayrı salonda gerçekleşiyor.

Derincespor'da tekvando kurslarına katılan öğrenciler bu kez kuşak sınavı heyecanı yaşadı. Yapılan kuşak sınavının ardından 267 sporcu bir üst kuşağa terfi etmenin mutluluğunu yaşarken, Belediye Başkanı Zeki Aygün de Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi'ni ziyaret ederek, sporcuların heyecanına ortak oldu. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Aygün, "Yeni kuşaklarını takdim ettiğimiz kıymetli evlatlarımızı, onları yetiştiren ailelerini ve antrenörlerimizi gönülden kutluyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Derincespor Tekvando Kurslarından 267 Sporcu Terfi Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement